Thursday, 1 July 2010

Love Is So Complicated

Assalamualaikum .

Haloo - Haloo Queenara's here ! Hari ni , baba pergi memancing , ^_^ . [tinggallah aku berdua dengan adik kesayangan aku kat rumah] .

So , yeah . Pagi-pagi buta tadi Abang Rays call aku . Untuk apa lagi abang ? Kita kan dah takde apa-apa ! So please , forget me ! No discussion lagi . I'm tired . Let it be what it should be , kita dah putus dan takkan contact each other lagi . Aku bukan berdendam . Tak pernah pun terlintas di hati aku nak berdendam dengan dia . Never ! But what's over is over ! That's all . Aku takkan dapat lupa kan dia kalau macam ni .

Aku tau sangat , takkan ada peluang kedua antara kami . Dia sendiri pernah cakap , dia takkan pernah terima orang yang pernah ada dalam hati dia untuk kali kedua . Okay , aku faham . Sebab tu lah aku nak dia lupakan aku jugak supaya aku pun dapat lupakan dia . Adilkan permintaan aku ni ? :(

Carilah perempuan lain awak . Kita tak ditakdirkan untuk bersama . Maaf . And one more thing , awak tak perlu putus dengan Kak Yana . Saya ambil keputusan ni supaya awak dapat terus bersama dia , tak mengapa kalau saya perlu teruskan hidup tanpa awak . Saya tak kisah pun . Awak tak perlu tinggalkan dia ya . Tolong hargai pengorbanan saya ni awak ...

LOVE IS SO COMPLICATED !

Sekarang aku nak story pasal pelajaran aku pulak . Baru-baru ni aku dapat tau yang aku dapat tempat pertama sekali lagi dalam kelas . Hehe . Alhamdulillah , even though aku dibelenggu pelbagai masalah tapi at least aku masih boleh maintain kan result aku . Tak lah teruk sangat macam last year kan ? Ada peningkatan , kata orang tu . ^_^

Mama , nampak tak ? I can do what I beleive I can do . Sejak Mama pergi akak down sangat kan . Tapi tahun ni takkan ada lagi chatting dan lepak-lepak macam selalu . Its for you Mama :) and Baba too , of course ^_^ .

InsyaAllah , kalau aku berusaha , aku boleh dapat straight A's untuk SPM nanti !

BI
BM
SEJARAH
AGAMA ISLAM
ACCOUNTING                                         = A+
ADD MATH
MODERN MATH
ECONOMY


Jangan lupa , wish me luck ! :D

No comments: