Wednesday, 29 September 2010

My ♥ Bio

Ouke all , let me intro myself foo more details so u guys can now me better ..
(haha so sorry aku ta pndai BI , sje na test power)
name : AISHAH AMIRA ABDUL RAHIM
age : oneSEVEN
nixname : AKAK & MIRA foo my fmly
ECAH & ARA foo my fwen
ACA & CACA foo my superduperCOUSINS
hobby : buat KOLEKSI NOVEL
kacau my BRO
sakat my FWEN
walau ap pums aku SAYANG korang !!
guil Pictures, Images and Photos
dga lagu especially lagu2 APIT & THE GANG
SLEepy YEepy
keep me save Pictures, Images and Photos
HANCURKAN pkok bunga yg ayah aku TANAM dgn PETIK SMUA BUNGA YG AD !!
Pon Pictures, Images and Photos
status : SINGLE !!
Pon and Zi Pictures, Images and Photos
sebenarnya aku bru je break up , tp na buads mcm mane , antara aku dgn DY mungkin tiada jodoh ??? aku msih syg kn DY .. tp aku ta snggup na tipu diri aku sndiri aptah lg DY ..
pon zi Pictures, Images and Photos
SEDIHH MSIH TERASA LAGI ...
memori aku : aku ad seorang kawan yg snggup berkorban ap sj utk aku ..
aku sygs dy sgt2 !
kdg2 sy rasa sy suke dy .. aku amek berat pcl dy ..
ku risaukn dy , haha ..
tp aku rasa kami ptut berkawan je ..
sbb dy da ad pilihan hati dy sndiri ..
ap2 pums , aku ttp sygs dy ..
tengs awak cuz hdir dlm idup sy n ceriakn idup sy .. =)
Pon and Zi ? Pictures, Images and Photos
bila sy sedih awk ad utk happy kn sy ..
hehe ..
sgala yg awk lakukan utk sy wlu pums hnye sbtas teman sgt2 sy hargai awk ..
Pon and Zi Pictures, Images and Photos
ouhh ye ! aku suka buat keje2 yg aku rasa gila ! hahaa ..
wlu ap pums yg ku buat toe bia la rhsia hehe ...
pon and zi Pictures, Images and Photos
alamak mcm da byk sgt jep aku duk potpetpotpet kat sni ?
urhhh tp ap ad hal !
sukety aku la !
blog ku !
bukan blog korang pums !
:D

Tuesday, 28 September 2010

Am I Right ?

emo love Pictures, Images and Photos

Am I right ? huh ? Betul ke apa yang saya buat ni ? Saya dah betul-betul tinggalkan dia .. Saya rasa bersalah sangat ..Tapi saya tak boleh dan tak mampu nak tipu dia dan juga diri saya untuk selamanya ... Maafkan saya awak ... Kerana mengguris hati awak .. Awak perlu lupakan saya .. Saya tak layak untuk awak , saya minta maaf ...

Saya tak rasa yang kita boleh teruskan hubungan ni kalau hati saya dah berubah . Saya harap awak faham . Saya takde niat pun nak sakiti awak . Saya cuba untuk jujur tentang perasaan awak . Biarlah awak rasa sakit kerana kejujuran saya , saya tak nak awak rasa sakit kerana penipuan saya . :'(

Saya tak pasti yang keputusan saya ni tepat atau pun tidak . Tapi saya harap saya tak salah buat keputusan . Ini keputusan saya dan saya harap awak boleh terima dengan hati terbuka . Maafkan saya awak ...

Monday, 27 September 2010

Maafkan Saya


Assalamualaikum .

Awak , saya mintak maaf . Saya bukan seorang kekasih yang baik untuk awak . Saya ni kan selfish , tak dengar kata , tak pandai jaga hati awak , jahat ... Saya minta maaf awak .. Saya tak boleh teruskan hubungan kita ni lagi .. Jujur , saya tak happy macam dulu .. Mungkin awak happy , tapi saya tak :'( .. Saya memang sayangkan awak , tapi perasaan tu seolah-olah pudar bila awak terlalu mengabaikan saya .. Saya faham awak sibuk dengan kerja awak , awak perlu berikan komitmen yang penuh semasa bekerja . Saya tahu tu . Dan saya tak kisah kalau awak takde kredit nak call atau pun mesej saya .. Saya terlalu memahami keadaan awak sampaikan saya rasa awak tak langsung memahami hati saya ..

saya minta maaf ...

Kita putus je lah .. Mungkin itu yang terbaik buat kita .. Kalau ini merupakan satu bencana untuk awak , fikir-fikirkanlah kenapa saya buat macam ni .. Saya cepat bosan apabila dibiarkan sedangkan awak tu boyfriend saya .. Awak , saya minta maaf sangat-sangat .. Halalkan semua yang awak dah berikan pada saya ..Saya pun dah halalkan semua yang pernah saya beri pada awak dulu .. Saya tak rasa yang kita boleh bina hubungan ni semula walaupun nanti awak minta saya bina hubungan ni bersama awak semula .

Maafkan saya bila tiada lagi ruang di hati saya untuk menerima awak ..
Maafkan saya jika saya terlalu mencintai awak ..
Maafkan saya kerana membiarkan hati saya kosong selama kita menjalinkan hubungan ..
Maafkan saya ..
Maafkan saya ..
Awak akan berjumpa dengan gadis yang dapat menerima keadaan awak seadanya suatu hari nanti .
Lupa kan saya .
Saya tidak berhak mendapatkan kasih sayang dari seorang insan sebaik awak .
Saya tak layak mendapatkan semua tu .
Saya harap awak faham .

Awak , lepaskan saya dengan rela . Jangan kerana terpaksa . Maaf ~

Cc : Remy Zamri

emo Pictures, Images and Photos

Kekasih Awal & Akhir

Assalamualaikum ...

Semalam aku bergayut dengan Firdaus Nizam-san ! Hahaha . Dah lama rasanya tak bergayut dengan sahabata aku yang sorang ni .

Macam-macam yang kitorang sembangkan . Sampailah cerita tentang dia dan makwe dia pun terselit sekali . Sedih kot cerita dia . Nama awek dia Farahana , tapi setahu aku , Fara dah pun pergi menghadap Ilahi , tinggalkan Nizam sorang-sorang kat sini . Dia cakap , Fara accident , kes langgar lari .

Seriously , Fara memang sangat comel . Tapi sayang kan , Allah lebih sayangkan awak Fara . Awak nak tau tak , Awak beruntung sangat sebab dapat seseorang yang betul-betul menyayangi awak . Kadang-kadang timbul perasaan cemburu dalam hati saya , kenapa lah saya tak pernah dapat lelaki yang menyayangi saya seikhlas hati dia ? Saya tau Nizam sayang awak sangat-sangat . Setiap kali saya call dia , mesti dia akan bercerita tentang kenangan antara dia dengan awak . Dia rindu sangat kat awak , Fara . Saya tau , awak selalu memerhatikan dia dari sisi-Nya kan ? Tentu awak pun sangat sayangkan Nizam kan ?

Awak , walau apa pun , saya rasa sangat bertuah dapat mengenali insan yang bernama Firdaus Nizam . Dia lah kawan saya dunia dan akhirat . Awak , saya harap awak tenang di sana . Al-fatihah buat insan yang selalu dirindui oleh kekasihnya yang telah lama ditinggalkan ...

=(

Saturday, 25 September 2010

Radja - Terus Terang [lirik]


lagu ni best ouhh ...
=)
tak tipuuuu pun !!

Thursday, 23 September 2010

Awak , Harap Tabah Ya

Assalamualaikum . . .

Aku nak bagitau yang ayah kawan aku , Amir Nur Zahin Gunawan , dah pun meninggal dunia pada hari raya yang lepas . Maaf aku tak tau dengan detail tentang perkara ni ...
buads amir ,

Salam takziah dari aku , Amir .. Aku harap kau tabah ? Actually , nasib kita ni sebenarnya sama je .. Kau kehilangan ayah pada hari raya dan aku pulak kehilangan mama 3 hari sebelum hari raya .

Walaupun aku benci kau , tapi aku masih ada sedikit rasa belas kasihan okay . Sekarang , kau dah rasa apa yang aku rasa selama ni . Aku harap kau faham kenapa aku tak suka kau jadikan perkara macam ni sebagai bahan gurauan antara kau dan kawan-kawan kau dulu .

Kau kena teruskan perjuangan dalam hidup ni . Walau apa pun yang berlaku , jadikan itu semua sebagai pembakar semangat untuk kau jadi lebih kuat okay ? Lagipun kau tu lelaki , mesti kau lebih kuat dari aku . Ya , memang aku tak suka kau , memang aku benci kau , cuma satu je yang aku harapkan . Semoga kau berubah suatu hari nanti ...

Tahun ni last kita belajar sebumbung , satu sekolah . Kau tak nak ke waktu kita berpisah mencari haluan masing-masing nanti , kita berpisah sebagai seorang kawan , bukan sebagai seorang musuh ? Mungkin lepas ni kita semua takkan berjumpa lagi . Tapi insyaallah kalau panjang umur , aku yakin kita semua akan bertemu kembali . Perjalanan hidup kita ni masih jauh ... Aku harap sangat , jangan kau jadikan segala ujian yang berat ni sebagai alasan untuk kau gagal dalam hidup .

Aku berjaya bangkit dari zaman kegelapan aku di mana mama tinggalkan aku dalam keadaan keluarga aku yang sangat tak terurus , di mana baba aku selalu sangat marah-marah aku walaupun kesalahan yang aku buat tu hanya kesalahan yang kecil , di mana aku terpaksa menghadapi kerenah kau dan kawan-kawan kau yang tak pernah berhenti menyakiti hati aku , di mana cikgu-cikgu pun dah tak percayakan aku lagi , di mana aku pernah dicop sebagai pelajar jahat kat sekolah dulu , dan macam-macam lagi ...

Kau takkan faham melainkan kau sendiri merasakannya .. Cuma kau beruntung sangat sebab dikelilingi kawan-kawan yang menyayangi kau , keluarga yang ambil berat tentang kau , cikgu-cikgu yang kasihkan kau , kau bertuah kau tak ?

Wednesday, 22 September 2010

Eid 2010

Selamat Hari Raya Aidilfitri dari Aishah Sekeluarga :D
Assalamualaikum ...

Walaupun raya tahun ni tak happy sangat , tapi alhamdulillah dapat juga aku beraya dengan keluarga dan kawan-kawan .. Panjang lagi umur aku .. Sempat lagi untuk aku memohon kemaafan untuk segala salah dan silap aku .. huhuhuhu ..

Aku ni hanya insan biasa .. Banyak buat kesilapan dalam hidup . Harap-harap if ada yang berkecil hati dengan aku selama ni , maafkanlah aku ya .. Hidup di dunia ni hanya sementara , takut lepas ni tak sempat nak memohon kemaafan pulak .

Tahun ni macam biasa , macam tahun-tahun sebelum ni . Kitorang beraya dekat rumah Atok Mak dulu .. Sehari sebelum raya kami akan tidur kat rumah Atok Mak .. masa aku datang rumah Atok , hanya ada keluarga Pak Jalil dan Makwa je ... Sangat tak meriah ...

Malam raya , takbir pun bergema .. Sayu sangat hati aku ni . Bukan apa , aku rindu lah kat mama . Tahun ni kira tahun kedua aku beraya tanpa kehadiran mama di sisi . Kalau korang berada kat tempat aku , korang sedih tak ? Of course sedihkan ! hmmm ... Bibir aku ikut mengalunkan takbir , Yang pasti hanya aku je yang boleh dengar alunan takbir dari bibir aku ni huhuhu . And in the same time , aku teringat kat mama . Sedih okay .. Mata terasa panas je ...

Okaylah terpaksa off dulu , baba dah call :/

someday ...

heartbroken Pictures, Images and Photos

someday ...

you'll cry for me ,
like i cried for you .

someday ...

you'll miss me ,
like i missed you .

someday ...

you'll need me ,
like i needed you .

someday ..

you'll love me ,
but i won't love you .

Tuesday, 21 September 2010

You're Suck

Assalamualaikum .

Hurmmmmmmmmmmmm ...
Aku kecewa dengan dia ..
Kecewa sangat ...................

Kenapa dia buat aku macam ni ?
Aku ada buat salah ke kat dia ?
Aaaarrrrrgggggghhhhhhhhhhhh !!!

Tension laaa !!!
Suka sangat kau elakkan diri dari aku kan :(
Kalau aku ada buat salah ,
Cuba bincang elok-elok ....
Bukan macam ni caranya ...

Aku call tak angkat ,
Aku mesej pun tak reply ,
You hurt me so damn much ,
Did you know that ?

Well ....
Kalau kau dah ada orang lain ..
Bagitahulah aku ..
Aku akan undur diri tanpa kau suruh pun ..
Aku takkan ganggu hidup kau lagi ..
Aku bukan jenis perempuan yang terhegeh-hegeh kat orang ..

Maaf ..
Aku sakit hati sangat dengan perangai kau ..
Aku takkan cakap apa-apa lagi dah ..
Lepas ni , TOLONG
Jangan kau contact aku lagi ..
Jangan kau berharap untuk dapat berjumpa dengan aku lagi ..
Dan jangan berharap semua yang kita plan akan terjadi .. !!