Wednesday, 22 September 2010

Eid 2010

Selamat Hari Raya Aidilfitri dari Aishah Sekeluarga :D
Assalamualaikum ...

Walaupun raya tahun ni tak happy sangat , tapi alhamdulillah dapat juga aku beraya dengan keluarga dan kawan-kawan .. Panjang lagi umur aku .. Sempat lagi untuk aku memohon kemaafan untuk segala salah dan silap aku .. huhuhuhu ..

Aku ni hanya insan biasa .. Banyak buat kesilapan dalam hidup . Harap-harap if ada yang berkecil hati dengan aku selama ni , maafkanlah aku ya .. Hidup di dunia ni hanya sementara , takut lepas ni tak sempat nak memohon kemaafan pulak .

Tahun ni macam biasa , macam tahun-tahun sebelum ni . Kitorang beraya dekat rumah Atok Mak dulu .. Sehari sebelum raya kami akan tidur kat rumah Atok Mak .. masa aku datang rumah Atok , hanya ada keluarga Pak Jalil dan Makwa je ... Sangat tak meriah ...

Malam raya , takbir pun bergema .. Sayu sangat hati aku ni . Bukan apa , aku rindu lah kat mama . Tahun ni kira tahun kedua aku beraya tanpa kehadiran mama di sisi . Kalau korang berada kat tempat aku , korang sedih tak ? Of course sedihkan ! hmmm ... Bibir aku ikut mengalunkan takbir , Yang pasti hanya aku je yang boleh dengar alunan takbir dari bibir aku ni huhuhu . And in the same time , aku teringat kat mama . Sedih okay .. Mata terasa panas je ...

Okaylah terpaksa off dulu , baba dah call :/

No comments: