Sunday, 10 October 2010

10.10.10

Assalamualaikum .

Korang perasan tak hari ni berapa hari bulan ? Unik kan tarikh hari ni ? Aku berharap jejaka impian aku akan melamar aku jadi permaisuri hidup dia hari ni , tapi siapalah aku , hidung tak mancung , pipi tersorong-sorong ~  HAHAHAHAHAA .

Ingat lagi tak story pasal Firdaus Nizam ? Best friend aku tu ? Okay kali ni aku nak tunjuk gambar Farahana , makwe dia yang meninggal sebab accident kes langgar lari tu . Comel kan ? Baru je Nizam hantar gambar ni kat aku tadi . Korang , sedekahkan lah al-fatihah untuk Farah ya . Semoga rohnya dicucuri rahmat oleh-Nya .



By the way , ni aku nak tempek sikit gambar-gambar aku di pagi hari bersama TOM , kucing kesayangan aku hahaha . Di pagi Jumaat yang hening , aku memaksa beliau untuk bergambar bersama aku sebelum aku pergi sekolah . Heee .






No comments: