Thursday, 9 December 2010

bad-day

Assalamualaikum...

Pagi-pagi dah bukak blog. Hari ni ada exam paper Account. Malasnya nak pergi sekolah. After 1 week nanti ada paper Economy pulak. Then baru la merdeka. Hurmm. Today aku rasa sedih sangat. Why? Because Dom dah nak balik rumah dia la. Tak puas la tengok muka dia even dah 5 hari berturut-turut. Haha. I'll miss him so damn much. Hopefully apa yang berlaku dua tiga hari ni tak kan ubah apa-apa. Kalau hati dah mula sayang, susah la kan. Susah sangat nak lepaskan dia. Lagi susah kalau terpaksa lepaskan dia untuk orang lain. Siapa yang sanggup? Hmm.

 and you loves who?
But for sure, sebagai seorag perempuan, aku sanggup. Tu pun if that girl mampu nak bahagiakan dia :/ Mood memang sangat-sangat sedih ~

No comments: