Thursday, 20 January 2011

aku kecewa...

assalamualaikum...

aku kecewa giler nan iz... dy mawa aku sbb aku kate dy tipu? bnde betul okay...! aku kecewa...kak afiqah, myb iz mmg jodoh akak...





bulan 3 ney akak nak bwk dy jmpe family akak? sweet...hope korang kekal...aku takkan ckp pape...aku cume akan dyam jer...better mcm tu...bia la aty aku sorg yg trluka....brdarah....dan luka tu akan tinggalkn parut yg dalam....tersangat dalam....utk kesekian kali nye aku menangis....

yesss!! aku dah kehilangan sume nya....thanks...SUMPAH aku kecewa...kalau mama ade kn bgus...

mybe betul kate abg sepul...aku muda lg...tak patut brcinta anyhow :) kalau btul dy sygkn kak afiqah lby dari dy syg kn aku then go ahead....aku tak nak jd batu penghalang hubungan org...aku snggup brkorban....walaupun aty aku terkorban....aku syg iz, syg gile...tp dy tak fhm...takpe :)

aku tak bncang lg hal ney dgn iz....bukan ape, juz taknak dy rase trganggu....kak afiqah kate dy tga bz skg kat us....ye, dy tak inform aku pun bile dy smpai n bie dy balik dari us tu...aku tetap akn tggu dy smpai dy sndiri kate dy nak lepas kan aku....yeahh..

aku kena kuat...kan? aku bukan prmpuan lemah...ckp la, dah brape byk ujian yg aku dpt? aku trjatuh...tp aku ttap bngun...wlau kdg2 tu tak brdaya lg dah...aku dah tak ley nangis2 lg...org lemah je yg nangis...aku kn tabah...aku mampu hadapi sume ney tnpe diorg...ye, tnpe diorg....

No comments: