Wednesday, 19 January 2011

barang2 yg perlu ad dalam BAG aku :)



ney kotak rahsia aku HAHA poyo giler an? dlm ney byk bnde pnting yg aku smpan... cth nye love letter....eh? hahaha jgn caye doe...aku tak suke maen love letter bagai ney...:)



BUKU NOTA ney WAJIB ade dlm bag...lau tak, tak smpurna lah idup aku tanpe beliau huhuhuhu.....diary? ehh bukan! aku masih mnunggu diary dari iz...dy da jnji nak belikan aku diary yg guna kertas itam tue... ^^



purse adidas yg brownish skit tu iz yg bagi :) aku syg giler kat purse tu . and purse tu la yg aku guna skg . purse pink bwh dy plk hdiah dari kak fafa aka akak ipar aku :) even thou aku tk suke pink tp purse tu tetap aku smpan sbgai kenangan xD


byk giler tisu ???! msti kowg pelik hahhhahaa aku sndiri terkujat mcm mane aku ley ad tisu byk mcm ney hahahhaa...aku ney kan merenx skit...bile nak guna tisu, msti tak jmpe...so ape lg beli la baru...pastu ilang lg..beli baru lg...ilang lg...ha mcm tu la smpai 1 ari tu aku kemas bag terjumpe la sgale khazanah alam ney...hikhik mngom...tape, stok byk pasni tak yah beli tisu lg :P


korg agak2 ape kegunaan bnde alah ney? hmmm...fikir2...cepat!! okay da dpt jwpn lom? meh aku terang kn skit kegunaan beliau yee! ney name dy TEMPAT LETK DUIT SYILING hhahahh skema giler batak ayat aku ney....ney kire kerabat kaum purse jugak la...hahaha...syiling aku sume sumbat dlm ney...lau bnde alah ney takde, mmg bersepahlah ringgit malaysia aku toe hehehe...trimas pd ucu sebab hdiahkan purse ney... peace no war xD


pen? wattaheck? hahahha...aku mmg suke smpan bnde2 mcm ney...pastu letak sepah2..ilang jer maki hamun wakakakka....normal la kn? tp 1 jerk yg aku tak suke pasal pen basah ney, bile kite tulis je ink dy mule la nak meroyan....mcm ampeh tol...


ha kalau bnde ney korg msti taw kn? lau tak taw gak mmg aku sekeh pai bnjol brtingkat2 mcm cite shin chan uh...hehe...ney la makhluk berekor yg paling aku sayang...sebab ape? sebab nye body dy kaler kesukaan aku wawawawawa...cun beb kaler biru ney...hehe...


erk hehe....wajib ade...sng lau sape2 yg mengalami pekak sementara tinggal korek je tinge beliau uh hehe....


whoa my carrie junior groovy grape!! my fav powder hahahaa baaby powder yg paling wangi ekekekeke...


hehe...topup free ney spe nak ha amek la wakakakaii...aku tatao la kan agak nye dah mmg jd tabiat aku kot beli topup jer guna then kad tu smpan...giler ke tabiat? tabiat ke giler? sbnr nye ade byk lg tapi da kena kebas dek iz yg memang suke mngenakan aku...hishhh....

haha...nt aku update lg k.. ouh ye korg mawa ke sebab pix2 ney sume snget? jgn mawa doe...ney la name nye seni nghahhaha peace!!

No comments: