Wednesday, 12 January 2011

click sane click sini !

assalamualaikum...

haiii... hari ni memang bosan gilaaaa sampai wayar otak aku hampir putus sebab tak tauuu nak buat ape! naseb baekk ade benda yang aku ley buat tok ilang kan bosan tahap ampeh ney....HEHE...

tadi mase aku gode-gode laptop ney sambil fikir nak watpe.......tetibe muncul idea nak touch-up AKA tacap pix-pix aku.. kehkeh.....well, at least ade gak keje yg aku ley wat kan? ulalala....

nak tgok hasil dy?

JENG..JENG..jengggggg....!!


so, ape pndapat andaaa..? okay la aku ngaku gmbar mnjadi...kan? kih..kih..kih..... takpe aku taw.. 1st time try edit guna PICNIK.. tatau plak hasil dy mcm ney.. HAHA..


ahaa yg ney plak... cun tak? ala aku tau la aku ney 'bese-bese' sajeee.... tp tak kan korg nak jujur sjujur2 ye kan.. bhahaha~ juz kiddin!


ney aku try hentam jer.. soe lau tak bape nakk cun kew hape kew kankankan,, yg pnting AKU PUAS HATI.. HAHA jahat doe aku..


diz isss my lovely adiQ..... cute kan.. hoho akak rindu kao adiQ!! kao patut brterimekasihhh sgt2 kat akak taw! engat sng ke aku na letak pix org kat bloG aku? kao adelah antare manusie2 yg TERPILIH okay! haa brsyukur kan? kahkah... bangge tak dpt akak mcm aku? HAHAHA... :

OKAY! ENOUGH.. da SOD hbis da otak aku ney.. ngeeeee~

2 comments:

Anonymous said...

nice!!

aish candy said...

hye!
tengs 4 da comment yarr..
♥ u, hihi ^^