Saturday, 29 January 2011

Kenapa Aku Giler Music ?

assalamualaikum...

hah3! korang boleh jawab ker solan kat title post aku ni? hehe...im very sure mesti ramai kawan-kawan kat luar sana yang giler music...macam aku, kan? hakhak...hm giler music takpe ok jangan giler ke lain sudah weeee!

antara sebab-musabab aku giler music adalah :


Music Angel

  • dapat KURANGKAN STRESS. haaa ney sebab utama...hehe...orang yang selalu stress and emotion yang tak stabil macam aku ni akan mudah tenang kalau dengar lagu...tak percaya? kalau korang stress, cuba lah bagi halwa telinga korang tu dengar lagu-lagu fav korang...
  • ada BANYAK GENRE music kat dunia music ni so aku pun tentu lah ada banyak pilihan rite? nak classic ke, rock ke, jazz ke, balada ke, well...macam-macam ada. weeee!
  • SENANG CARI lagi-lagi di zaman serba moden ni...korang cakap jer nak lagu apa...tinggal click sana sini then dah dapat...boleh download plak tu...free lagi! hah tak cukup bagus ke tu? hehe...
  • part yang ni tak kurang pentingnya jugak ok...MEANINGFUL LYRICS...pentingkan? kan? kan? nak dengar lagu kita tengok lirik dia dulu...kalau mood sedih aku bukak la lagu sedih....kalau happy lagu happy yang jadi mangsa...ikut mood jugak la...
  • sejak aku kecil umur tak cukup 7 tahun lagi dah berangan nak jadi penyanyi hahahahhahaah NORMAL KAN? korang pun macam tu jugak...elehh jangan nak kalis plak! weeee!
hmmm banyak lagi nak tulis ni...tapi  perut dah lapar...pe kata aku sambung tahun depan? weee! pape pun aku tak pernah bosan dengar music...juta3 kali ulang pun tetap layannn hehe.....

No comments: