Sunday, 30 January 2011

mimpi mainan tidur atau ??

assalamualaikum...

haha aku baru bangun ni...pagi tadi tidur pukul 7 am...mau tak mengantuk....mak ngah bising hahahahaha nak buat macam mana...aku ni memang ada masalah kalau nak tidur on time...weeee...apa lagi bangun on time wawawawa....padan la muka aku....hmm sakit kepala mula la menyerang, kalau ye pun nak berperang tunggu la lepas aku makan dulu ke...kan? kan? kan? wakakakaw....


hmm aku dapat mimpi, korang nak tahu ke mimpi apa? mimpi ni menyebabkan AKU TAKUT NAK AMBIL RESULT SPM! rasa macam....."biar betul? takde satu pun yang credit?!" HUWAAAAAA menangis airmata darah aku dibuatnya...aku mimpi, result sucked! takde satu pun yang melayakkan aku untuk sambung belajar kecuali sambung form 6..tapi nak diingatkan di sini, aku tak nak sambung form 6 atas nasihat baba..baba pun tak galakkan aku sambung form 6 kalau aku tak mampu...

aku balik rumah atok dengan muka suram gila...hahahaha...semua orang dah tertunggu-tunggu nak tahu tentang result aku....tapi aku terus blah masuk bilik dan menangis...weeee! sumpah aku kecewa...huhu....then aku tertidur....atok mak kejut, tapi aku tak bangun....then dia bising....aku pelik nape suara atok mak lain sangat....tengah syok-syok tidur, aku perasan yang tu bukan suara atok mak....tu suara mak ngah....wawawawawa.....

aku bangun, duduk....raup muka slow-slow....and pandang kiri kanan.....lepas tuh, "fuhh...mimpi je...nasib baik..." wakakaka....sungguh aku tak dapat bayangkan kalau result aku betul-betul suck macam tu....hmmmm...orang kata mimpi macam ni aa petanda....tapi apa ya? entah-entah mimpi ni nak tunjuk yang aku akan dapat result yang teruk....tersangat teruk so aku dapat bersedia lebih awal...tak pun sebaliknya...entah la...aku dah cuak habis ni...

okay cuma tu je yang aku nak story untuk entry petang yang sejuk diiringi hujan lebat selebat-lebatnya ni...kalau korang dapat mimpi macam ni, gtaw aku...mana tahu nasib kita sama nanti ahaha...sama ada baik atau buruk terima je degan redha k...kita dah berusaha, tinggal bertawakal aje sekarang..

Insyaallah, May God Bless Us....


ye, aku bunuh diri dengan rela kalau aku gagal wakakaka
ni target kita kan? so, pastikan target ni tercapai!
good luck sayang-sayang ku!




No comments: