Thursday, 13 January 2011

mimpi yang pelik tapi benar...??

assalamualaikum...

untuk entry kali ney aku nak story pasal mimpi aku 3/4 hari lepas....citer dy bermula mcm ney~

dalam mimpi tu aku da bkerja..believe it or no, aku jadi BOSS! wow..pelik2 je mimpi aku ney kan..hmm back to main topic, engat tak sweater yg hud dy kaler ORANGE tu? sweater tu iz yg hadiahkan...so benda tu mmberikan sentimental value yg mndalam terhadap diri akuu...[cehh ayat tak ley blahh! HAHAHHA...]

nak djadikan citer, kunun2 gempak lhaaa kan...cewahh....! sweater KECINTAAN aku tu kotor, yg wat sakit ati tu kotor dy bukan ciput2...tapi camni haaa! [smbil bkak tgn luas2...KAHKAH...pnuh feeling doe] so, aku pun suruh la pekerja aku ney hantar dobi.. almaklum la...boss mmg suke mngarah kan? HEEHEEE...aku rase lau korang jadi boss satu ari nnty msti ade rase nak mngarah org itu ini..well, ta byk pun sikit tu ttap ade! NGAHAHA..

pkerja A aku ney tetibe wat hal...byk keje lom setel la, nak balik awal la, ade temu janii la..cehh takat anta dobi kurang 10 minit je kot amik mase..dasar berat tulang hagaga..so yg jadi mngse seterus nye adelahhh pkerja B aku...dy ney jnis yg pndiam n suke wat ikot pale lutut dy jer...ku tak suke kat mamat ney tp memandangkan dy jer yg free 1 ary sntuk tu aku pun sruh laa dy anta kan...

tetibe dy amik sweater kesayangan aku tu and trus jalan...aku engat dy nak anta kan time tu gak...so ape lg, aku diam kan aje laa...sampai satu tahap aku nmpk dy buang sweater tu kat tong smpah!

HOW DARE HE?? aku mngamuk kat dy and trus jalan laju2 kat dy wakakaka...aku tanye nape dy buang?? dy ley kate, "bukan ke cik yg suruh buang td? lg pun saye tgok sweater cik tu dah kotor tahap ampeh [cehh kua gak ayat aku kat mlut dy..okay2...aku yg mimpi....dlm mimpi ape2 ley jadi kn...even bnde tu tak logik tahap biawak bersayap skali pun aku tetap kena trime!!] pastu dy blahh dgn muke selamba... cibai lu.... eeee geram jex aku!

kerane trlalu cinta kn sweater aku tu [agagagaga] aku pun nanes meratapi pemmergian beliau...haha sedih makkk!! tetibe aku trbngun, n tanpe aku sdar aku menngis?? fuhhh..mimpi ke real ney?

adekah mimpi tu bg aku ptunjuk trhdp sesuatu yg bkal brlaku? contoh? hmmm....mybe, is akan tggalkan aku? same mcm sweater tu pergi tggalkan aku...huwaaaaa tamao laaaa smpai mcm tu! MINTAK2 DIJAUHKAN YE...smpang malaikat 44 kay!

!Boo, I miss you Pictures, Images and Photos

p toe la hakikat dy kan....ssungguh nyer aku sdang menanggung rindu yg terlalu dalam...tak terluah dlm jage, tp tdur ku trganggu menanggung rase...hmm, bile dy nak cntct aku? aku akan trus mnunggu...aku tak kn cntct dy, taw nape? sbb aku nak tgok sjauh mane dy syg dan engat kat aku...

Hugs Pictures, Images and Photos

AKU KAT SINI, slalu rindu dy, engat kat dy...syg kat dy tak pnah pudar pun.. :D hope dy kat sane pun mcm tu jugak....

No comments: