Tuesday, 18 January 2011

Perkara Yang Aku Dah Jangka Tapi Tak Harap Ia Berlaku

assalamualaikum...

okay, today i feel so upset...why? hmm ade bnda yang da berlaku tadi...around 2pm if im not mistaken la...gugor jntung aku...rase cm 'nape msti aku?'...come on la, KALAU NAK CURANG TOLONG CURANG BELAKANG2 OKAY!

AFIQAH aka 'awex DOM'...mcg aku, aku un tatao ape yg dy nak sbnr nye...aku yg tga duk layan citer Ice Princess kat Youtube agak tersentak gak la...dlm aty da tertanye2 ape yg pmpuan ney nak...sgale nye bermula mcm ney sbnr nye...

AFIQAH : Salam. Awk ni kwn d0mi kn? Sy nk tny skit bole? 2pn kalu awk sudi.

AKU : Wsalam . Awk na tnye ap ? Tnye je .

AFIQAH : Domi 2 sbnrny mcm mane ye? Maaf la kalu ganggu awk.

AKU : mks0d awk ? Em lau ta kesa sy na tnye . Awk dgn d0mi cpe ?

AFIQAH : Urm. Sy awek dye... Mksud sy prangai dye.

giler kentang! tak mcm nak maty trlentang lak aku an...ade org ngaku 'DY AWEK BF AKU?' SHIT giler...bpak bgus...utk pngetahuan kowg la kn, time toe bdn aku da mnggeletar hbis da...tp mngenangkn na jage aty pmpuan ney aku ttap blas....

AKU : awek dy ? La ta kn tatao pngai dy . Dy baek . Syg sume owg . Awk curiga nan dy ea ?

[btape pedih nye aty aku na text ayat ney kat pmpuan toe...BAEK ke dy bile rase sakit yg aku dpt sdgkn aku bg dy rase kaseh syg?]

AFIQAH : Xda la. Just nk memahami dye je. Hehe. Bkn curiga... Dy memg keje dgn s0ny eh? Maaf kalu tny bnyk plak.

AKU : yup ! Dy keje nan s0ny . Ouh lau na mmahami tape hehe . Umo awk bpe ney ? Na knal jgak nan awek d0mi .

[ya allah...btape trluka nye aty aku..]

AFIQAH : Um0 sy bru 19 je. Awk? Mest awk ni kwn baek dy kn?

ye afiqah...sy mmg 'KWN BAEK' domi aka iz...tersangat baek..

AKU : aah sy kwn baek dy . Name awk ap ? Mane knal d0mi ?

AFIQAH : Fiqa. Knal d0mi kt 0n9 dlm ncet je. Hehe. Name n um0 awk?

AKU : ouh ta pna jmpe la ney ? Sy ecah umo bwh awk , 17 huhu . Tp kn mane awk dpt num sy eah ?

sumpa maty aku engt bile knal un9 jer dowg tak pna jumpe...tp aku dkejutkn bkn 1 malah 2 kejutan yg amat mnyiat2 aty aku...

AFIQAH : Da pena da jmpe.. Ari 2 d0mi ckp dy bg n0 ni kt awk. Bt0l x? 0o. Ta0n ni amek spm la eh?

DA PNA JMPE? okay...aku mmg btul2 trkejut...tp bila?

AKU : jmpe katne ? Bile ? Em ta la . Tga tggu result skg . Awk syg d0mi ?

aku tatao nape aku tnye dy mcm tu...walhal aku taw aty aku gak yg sakit bile bace jwpn dari dy...

AFIQAH : Dy ad dtg cni jmpe.. Urm. Mest la syg dye. Nape awk tny mcm 2? Huhu.

AKU : awk tgal mane ? Bile dy dtg ? Ta pna cite kt sy un dy uh . Eh sje tnye hehe . Syg dy btol2 ye .

AFIQAH : Sy stay penang. Dy dtg 5 aribln ari 2. Yup. Sy serius dgn dye. Hehe. Urm awk ad tau pape sal fmly d0mi ta?

YA ALLAH.. ujian ap yg KAU berikan ney? PENANG? 5 ARIBULAN? jd btul la dy g penang...cume bkn psal keje...dy pegi sane sbb na jmpe afiqah...OUH GOD..airmate aku da brtakung kat tubir mata ney..tp aku tahan..tamao kak long nmpk...aku...aku kn kuat...mane ley nangis...kan?

AKU : nape awk na taw sal fmly dy ?

AFIQAH : Nk jgk tawu. Cz dy jrg2 cite sal 2. Huhuhu. Ta pe kn?

AKU : Lau dy ta cite myb ad sbb uh . Lau hal fmly or laen2 yg brkaitan awk tnye dy sndri ea . S0e .

AFIQAH : 0o0o. It's 0k. Sy bt0l2 b'trime kaseh kt awk cz sudi lyn sy. Hehe. Awk ad fb?

AKU : haha tape . Fb ? Ad . Awk add la aishmyra aisha .

AFIQAH : Ukeyh. Tenkiu. Hehehe. T sy add awk. K la, maaf kalu da ganggu awk ye? Sy nk kuar jup.. Hehe. Tenx sgt2 yewp.. Tke cre. Salam..

wsalam...aku jwb dlm aty je..tak mmpu nak blas...sgguh aku rase sakit sgt2...lepas tu aku trus call iz...tp tak angkt, sme mcm smlm gak...aku mcm nak giler taw tak...aku da taw sal afiqah tp aku tatao yg dorg mcm ney...and yg paling aku tak ley trime, dy tipu aku! SAPE YG SUKE KENA GAME NAN BF SNDIRI? sial giler idop aku an...

agaknye mimpi toe btol...dy mmg nak tggalkan aku...DY NAK TGGALKAN AKU UTK PRMPUAN TOE? WHAT ON EARTH! ape yg kurang kat diri aku? agaknye aku mmg dtakdirkan utk dtinggalkan...shame on me huh? aku tak patot dsayangi...even fmly aku pun buang aku gak...aku tatao nape aku trkejut gaban mcm ney pdhal aku knal afiqah tu wlau pun tak pna borak2...

mama, anak mama ney tga sedih taw tak? anak mama ney tak patut hidup...anak mama ney slalu dtggalkan...takde sape yg syg anak mama ney...nape la mama lahirkan mira, ma....nape? da toe nape mama pun tggalkan mira? mira tatao nak watpe ney ma...

iz kate dy nak balik US n tatao bile dy balik MSIA smula...dy nak tggalkn mira ma! nape naseb mira slalu malang ma...why? org yg mira syg msti akan pegy dari idop mira...iz tu, mira tatao naak ckp mcm mane, dy brubah ataw mira? da 2 ary mira try call dy...juta2 kaly call tetap mkcik operator yg jwb...ma, mira rindu kat dy...kat mama pun...tp mama tak mgkin kmbali kan..iz, mira harap sgt kami jd mcm dlu...

mud - sadsad .................. :(

after all of the times that we've tried, i found out we were living a lie... and after all of this love that we made, i found out that you don't love me the same the way that i love you... YOU LIED! why'd you have to lie to me? -.-

No comments: