Thursday, 6 January 2011

rindu...RINDU...rindu...!!

assalamualaikum...

ehem. agak-agak dah berapa hari aku stay kat shah alam eah? aku sampai kat sini isnin malam, hari ni dah khamis malam. means, dah 4 hari aku kat sini. well, rindu sangat kat johor. rindu kat adik, atok mak, and kat iz. rindu sangat-sangat. pagi tadi aku call iz, dia dah sampai kat US. thank god he's fine. rindu sangat kat dia. entah bila kami dapat berjumpa lagi kan? BTW, aku pun rindu jugak kat mama noor. macam mana keadaan dia bila aku takde? HUHU.

adik, adik macam mana sekarang? is everything okay? hows your school? miss me huh? hehe. akak rindu seyh kat adik!! rindu nak berebut tengok tv, makan sama-sama, kacau adik sampai menangis, usik adik, mandi hujan sama-sama, berebut main game boy, haha. missed all that! adik sihat tak? akak kat sini alhamdulillah sihat je. macam mana hari pertama kat sekolah? hurm.. kalau baba tak halau akak, akak boleh temankan adik. hantar dan ambil adik balik sekolah. belanja main game kat cc. belanja tengok wayang. maaf ya adik. akak dah tak boleh nak teman adik selalu. nak call adik pun susah sayang. akak harap adik jaga diri adik elok-elok. akak mampu hidup tanpa mama dan baba tapi akak tak mampu nak teruskan hidup tanpa adik dan abang. akak sayang kat adik.

atok, maaf ya aca selalu menyusahkan atok. buat atok risau tentang diri aca ney. walaupun mama dah takde atok tetap sayangkan aca adik-beradik. atok tetap ambil berat pasal kami. aca cuma boleh harapkan atok aje sekarang. cuma atok yang faham masalah yang menimpa aca sekarang. orang lain tak faham. ego mereka terlalu tinggi. aca harap atok jangan risaukan aca lagi ya. insyaallah aca pandai nak uruskan semua masalah ney sendiri. atok jaga la kesihatan atok tu. aca sayang gila kat atok!

iz where are you sayang? i miss you like crazy la babe. you taw tak, setiap kali i teringatkan you i dengar lagu abang. you dengan abang, walaupun dua jasad, tapi bagi i both of you are like 2 in 1, haha. gila. speaking english pun tak betul lagi. hurm. cepatlah balik you. tak rindu kat i ke? ye lah i taw mesti ramai adik-adik you boleh teman kan you bila you bosan kan, but i'm still you girlfriend okay honey. rindu sangat nak hug you. haha. macam hug teddy bear lah. ehm. i hope you tunaikan janji you ya sayang. cuma 4 hari je you kat sana. tak boleh kurang tak boleh lebih. now masa i tengah blogging ney, i dengar lagu kita. just the way you are by bruno mars. sadsad la when you takde kat sini . hurm !!!!!

~ mira ♥ iz ~
~ loving couple forever ~

No comments: