Saturday, 29 January 2011

terlukakah aku?

ya aku terluka. tapi aku gembira. kenapa? kerana kau bahagia.
assalamualaikum...

ehem-ehem...today aku nak story tentang apa yang aku rasa...eh? hehe...poyo jex aku...lalalalala....

tadi masa tengah online mopetz, tetibe aku tergerak hati nak ushar BOTS...why? ntah...aku dah lama tak bukak BOTS tu...hehe...aku try bukak jer cuz id tak renew lagi..aku pun click profile iz....mungkin sebab aku rindu dy kot...yelah, korang bayangkan sendiri, dah dekat dua minggu dy tak contact aku...so normal la kalau aku rindu kan dy kan? weeee...

tapi satu ayat yang terpampang bawah profile pix dy buat aku sedih...tersentak...haha...nak taw apa status yang dy buat? "Lyssa said; I miss you Lucy" WHAT ON EARTH? apa Lyssa? sape dy? nak cover ka? weeee....sayangs, u underestimate me huh? kao mao curangs, aku pun boleh....

huh tetibe ayat cilakak keluar hahahah....nasib baik aku tak renew lagi....nasib baik aku tak leh comment...pehh...and sape lucy? okayy aku mengaku...lucy lawa kan? she's so pretty...unlike me...SO WHAT?

U, for only one reason...i want u to let me go...please dear? u never pick my call, never reply my message...not even once dalam masa dua minggu ni! well...i bukan nak sangat post benda-benda macam ni...tapi u...u yang buat i buat semua ni....u dah ada LUCY....AFIQAH....AMIE....then let me go la....im not going to argue with u anymore...u ada hidup sendiri and i tak boleh nak kongkong hidup u...its your life....okay...then what about my life??? tak pernah terfikir kan pasal tu ke?

look, i memang tak penting bagi u kan....tolong lah....angkat call i...paling tak pun reply msg tu and ckp "KITA PUTUS.." tu je yang i nak dengar dari u...susah sangat ke? i tak nak terus mengharapkan u...rindu i, cinta i semua pada u yang tak sudi ni....ahahah....tapi tu semua tak bermakna langsung dalam hidup u kan...i tan nak teruskan hubungan cinta palsu ni sayang...

imy, iwy, iny, ily...tapi.... :) maybe aku patut lupakan perasaan ni...yup...better macam tu...kan?

weeeeeeeeeee !!


MOOD : blingbing..tak sure AKA berkecamuk

No comments: