Saturday, 12 February 2011

Hai Hai !!

assalamualaikum...

lama aku tak meng-update blog kan? hehe...aku dah selamat sampai JB da...rupanya yang majlis pukul 3 uh bukan majlis kahwin Abg Onn tapi kenduri tahlil kat rumah Arwah Atok Aki...majlis persandingan Abg Onn hari Sabtu :) meriah lah jugak...Tok Busu asyik conquer karaoke jer hahahhaha....takpe lah...yang kelakarnya tu, dia siap bawak set cd karaoke sendiri tu...hehehe...

then, balik rumah atok mak....try searching for job...tapi malangnya...haizz...tak dapat pun sampai sekarang....sedih ada, kecewa ada...tapi apa nak buat kan...redha jer la hehehe...hurmm...harap-harap lepas nih kalau aku kuar carik kerja lagi dapat lah satu....bukan apa, hidup takde duit susah ooo....mau nyer nak mengharapkan terus kat orang....selagi mampu carik la kerja kan? lain ler lau aku dah sakit nazak nak mampuss tuhhh hahaha... T_T

pape pun, tak leh nak potpet lama-lama lagi ni....atok bising....huh :((

nanti lau aku free akan aku update lagi untuk kesekian kali nyer hahaha....

wish me luck esok cuz esok nak kuar carik kerja lagi...harap-harap la dapat T_T tabung dah menipis dah huhuhu...mana nak topup mana nak makan mana nak beli keperluan harian lagi...aiseymen...


OUH YER, ada news nih...budak tu...ala budak yang aku tunggu-tunggu kan tu...rasanya aku dah give up dah :) biarlah dia nak hidup happy dengan pmpuan lain pun, none of my bussiness anymore sygs...biar dy happy sehappy happynyer...weeeee :)

offline dulu...miss my blog so much muahahah....gegedix sudaa :)

wassalam.... m

No comments: