Wednesday, 23 March 2011

BREAKING NEWS!

assalamualaikum...

wahai bloggiieee yang aku hormati huhuhuhu. Korang dah tahu kan hari ni result SPM keluar? Sapa dapat straight A's, tahniah kat korang. Aku? Very suck... I know i can't make it... so, aku tak terkejut sangat tadi. But, yang paling buat aku scream like a hell, Math aku dapat C!!!! OMG,  can u believe that? selama nihhh aku tak pernah lulus Math. NOT EVEN D... aku pelik betul, bab MATH mesti ada keajaiban yang berlaku. mase UPSR pun macam tu jugak. tak pernah lulus dalam ujian but then in real exam i got A. wow...

sini aku nak senaraikan keputusan keseluruhan aku. tak bagus mana pun.

BM (A-), BI (B+), PI (A-) HIST (C+), MATH (C), SCIENCE (B+), ADD MATH (G), ACC (G), EA (D).

suck kan? yeahh!

ADD MATH & ACC , aku tak terkejut langsung. just like what i expected the result should be. tapi, HISTORY? macam mana boleh dapat C+? hehe... syukur alhamdulillah. aku taw result korang semua gempak plus da bomb kan... kalau sudi comment la, :)

No comments: