Monday, 28 March 2011

Contest ♥ Ahh Cun Nye Blog !!

assalamualaikum...

ehem9 ! korang nak join contest tak? jom la join contest ni! amat-amat digalakkan... sebab aku pun baru 1st time try menyelit kat mana-mana contest hehehe.. tak harap nak menang pun just nak try luck jew mana tahu aku menang kot hahaha mula la ni nak perasan... :P

okay, kalau korang nak ikot join contest ni click here !! jangan segan-segan jangan malu-malu har har har tak tahu plak aku pun agak memalu nak join, ye lar, belog kite bese-bese jer pun hihihi... :D

ni dia banner yang comey lote macam kak yaya tuhh... xD


tehehehe....

okehhh, NEXT STEP plak!

♥ tagged ♥

missNAD
MultiTheEclipse

so, kategori yang kite pilih, AHH KEMAS NYE BLOG! to be honest, belog aku tak comel plus cantik heeee :) KEMAS? maybe ye... tehehe, agak2?

OKAY kerja dah setel, sekarang nak offline dulu. lama dah aku terperap dalam cc ni...

2 comments: