Saturday, 26 March 2011

layout baru...!!!!

assalamualaikum..

hye hye hye! perasan tak layout kali ni agak lain sikit? haha.. juz another experiment terhadap blog aku yang bese2 jer ni... hehe... kali ni agak colourful sikit lar.... comel-comel gitue... tapi still banyak nak update lagi... tunggu je aaaa...!

hari ni dapat online lama tu yang excited nak tukar layout.... kalau layout yang sama jer boring gak... i'm still trying design my own blog dengan citarasa sendiri. tapi setakat ni tak siap lagi... tunggu bila free baru la aku fikirkan pasal design tu nanti...

kali ni aku agak happy jugak sebab layout ni look simple tapi nice... huhu... thanks!

No comments: