Tuesday, 5 April 2011

ABPBH 2010

assalamualaikum....

wah! wah! wah! tu dia! tu dia! korang ni, korang tengok tak ABPBH hari tuh? pehhh.... last but not least, jejaka idaman ku yang macho plus hensem dah menang Anugerah Bintang Popular BH 2010... heeee lop u abg Shaheizy Sam!! hah hamek ko, dengan mak dia sekali dia angkut naik atas pentas heheheehe... tahniah wat abg ye cececeh sejak bila plak Sam jadi abg aku nih huh... lalalaalaaa bergegar rumah nenek aku dibuatnya malam tu.. mana tak nya, dengan sepupu aku yang lain duk khusyuk tengok tv tu tetiba berdekah part Jozan amik port nak umumkan siapa bintang paling popular malam tu... dengan pakcik (Usop Wilcha) sorang tu lagi, alahai... memang aku tak leh lupa la... dengan tangan nya yang gemalai tu, dengan wheelchair nya lagi... aduhai... runtuh rumah ku... har... har... har...

em, abg Sam dah raih 126, 168 undi beb... banyak tu... selain menang ABP, abg Sam turut sapu trofi untuk Pelakon Filem Lelaki Popular... wahhhh... memang tak sangka jugak abg Sam nak menangkan... he.. he... he... hebat betul beliau ni. dengan macam-macam spekulasi terhangat dan juga agak hangit daripada aku dengan sepupu2 aku yang kecoh sakan bagi pendapat siapa patut menang akhirnya takde sorang pun yang betul. padan la muka korang. termasuk muka aku. he... he... he...

pape pun, aku nak ucapkan setinggi-tinggi tahniah untuk abg Sam.. hu... hu... hu... hope lepas ni makin mencurah-curah rezeki buat beliau ye...

1 comment:

Talk Active said...

ta lame agy aku pun dapat udian bnyak cam uh... agagagaga...