Tuesday, 5 April 2011

HannyLicious Collection

assalamualaikum...

okay tadi kawan aku yang tercinta iaitu Cik Ida Yuszrin Hani Ishak, actually ex-schoolmate aku masa sekolah rendah dulu ada jual barang-barang yang quite cun untuk teens like us. ha... ha... ha... Dia ada minat nak jadi businesswoman tu. So aku nak promote sikit la mana taw kot-kot membantu ke kan. Aku sokong ko dari belakang la Ida. ha.. ha... Chaiyok3!!

Ops tercurik plak picx ko ni Ida.. Soe... He... he... he...


kalau korang nak taw lebih banyak info bout barang-barang tu korang link kat HannyLicious Collection ni. Sebagai mukadimah aku pun akan tunjukkan goodies tu and perhaps ada yang berminat nak beli.

  • DON ED HARDY DESIGN CAP



  • BABY PHAT
* STYLE - BP5451-PNK-BP
* COLOUR - Pink
* SIZE - 15" 15"
* DROP - 9"

  • COACH
* COACH Key Chain
* SIZE - tip-bottom 3.5" x 1.5"

* COACH LH5 Hobo
* COLOUR - Magenta
* SIZE - 13" x 13"
* DROP - 8"
 * AVAILABLE Long Strap
* COACH Ali Leather Flap
* COLOUR - Gold
* SIZE - 12" x 8"
* DROP - 8"

  • AIGNER 
* ETIENNE AIGNER
* Stella Sport Collection Style 30337x
* COLOUR - Black / Black Fabric
* SIZE - 15"x 9"
* DROP - 10"
* PRICE - RM400

  • VICTORIA'S SECRET
 * VICTORIA'S SECRET Body Care LOVE SPELL come with Handbag

1. Refreshing Body Mist (125ml)
2. Exhilarating Body Wash (125ml)
3. Hydrating Body Lotion (125ml)

* TOTAL PRICE - RM250

 * VICTORIA'S SECRET Body Care PURE SEDUCTION come with Handbag

1. Refreshing Body Mist (250ml)
2. Exhilarating Body Wash (125ml)
3. Hydrating Body Lotion (125ml)

* TOTAL PRICE - RM250

Untuk goodies colour HIJAU tu, harga setiap barang boleh dirundingkan. Harap Maklum ya. So if you interested with the goodies and need more details bout it just text a message to Cik Ida Yuszrin Hani Ishak. TQ.

NOTE : kALAu TurUn HujaN dUet meManG aKu Nak BeLiiii ! =.= he... he... he...


No comments: