Saturday, 2 April 2011

Masa depan aku?

assalamualaikum...

okay sebagai pembuka kata dan bicara (cewahhh) aku nak ucapkan terima kasih buat kawan-kawan yang wish happy birthday kat aku semalam =) kebanyakkannya kawan-kawan kat FB le... tQ so much guys... rasa agak bermakna jugak la birthday aku semalam he... he... he... walaupun tak buat apa-apa sempena hari jadi aku kan. kira nya aku terasa dihargai jugak la cewahh hahaha pui9....

ehem...EHEM...ehem...
tadi, Mak Ngah call aku. katanya dia ada kat pameran UPU? where? entah! tapi Mak Ngah sempat pesan kat aku, suruh aku triple check tentang kemasukan ke IPTA/S o tech o pape je... hu... hu... hu... macam taw2 je aku dah terlupa langsung pasal hal tu. Peringatan keras dari Mak Ngah tu. seboleh-bolehnya dia nak aku masuk U. kalau dapat alhamdulillah. tapi dengan keputusan exam aku yang macam tu agak2 boleh dapat ke masuk U? i don't think so... ramai lagi yang dapat result yang jauh lebih bagus dari aku. ramai tuuuu.. peluang untuk aku mungkin tipis hu... hu... huu...

dan sekarang aku tengah bingung [+] keliru [+] arrrggghhh!!!!! course apa yang sesuai aku amik? yang selari dengan keputusan exam aku pastinya. kalau tak huh jangan harap lah nak mohon jauh2 ha... ha... ha.... tension kot?

kalau korang tanya minat aku, aku lebih cenderung kepada seni. tak kisah seni apa? aku minat music, aku minat sketches, aku minat macam2 and officially semua nya tertumpu kepada ART! huh... aku nak kepastian, aku dah lama tak melukis and sketching ni, rasanya jari aku dah jadi kayu? haaaa takut!! aku tersangat-sangat blur sekarang!! GOD HELP ME.....

okay better aku offline now... tumpukan pada tugas yang Mak Ngah bagitaw tadi... har... har... har...

Aishah, jangan memain lagi dah! kang nasi dah jadi bubur baru padan muka ko. Kalau tak penting takde nye Mak Ngah call ko and remind u so many times about this... so better hurry before it's too late har... har... har... bismillahirrahmanirrahim, exit mencari arah tuju~


medically speaking - i'm dying ? urgh.....

No comments: