Saturday, 28 May 2011

Macam Mana ni?

Assalamualaikum...

Tension betul bila aku bukak blog ni, tengok jer kat gadget follower, mesti hilang... susah la macam ni, macam mana orang nak follow kalau gagdet nye hilang betul tak?

So untuk memudahkan korang yang nak follow blog myra yang tak berapa nak cantik ni, boleh tekan kat gambar mushroom kaler oren + cream yang comel kat sidebar myra... harap-harap setel lah masalah ni untuk sementara waktu ea... just click on it kalau-kalau gadget follower Myra hilang.

Thanks Sis Hannafauzann for the tuto... sangat2 berguna untuk Myra.

Sekarang Myra dah happy dah.. heee ~ kalau korang pun nak boleh lah try =)

No comments: