Friday, 6 May 2011

Ben Ashaari Gegar Blog MAY 2011

assalamualaikum...

yahaha tetibe terasa nak join segmen Ben Ashaari ni... Jom2 sape lagi nak join meh klik sini.

yang ni plak banner beliau.... nampak tak? lau tak nampak meh aku bagi pinjam speck mata aku ni... heheh... besau dah banner nih yu.. haha ~

okay okay next apa lagi yang perlu dibuat?

aik tu je ker bro? yahaha siap sudah~

15 comments:

en solo said...

jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


- 700 dah... sekarang ni 800 pulak...
http://solomolo.blogspot.com/

Aishah Amira said...

en solo . makin rmai yg join kn ^^"

gud luck jgak ye !!!

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar blog ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

ainol akasyah said...

jom menggegarkan lagi segmen abg ben..dtg sini nak melwat blog kamu yang cantik..sudi2 jenguk & follow la balik di WARKAH AKASYAH BLOGSPOT

mas saari said...

salam singgah dari segmen BA...
Mas dtg gegar dari kumpulan 3 no. 66!!

Ly_Tulip said...

Menyambong gegaran semalam... Arap gegaran kali ni semapt la sy abeh kan.. Semalam da berjaya mengegar 2 kumpulan.. :)

Kalo rajen meh la jengok sy.. :)

*PEace Yo! :)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.
Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

Jom main Layang-Layang dengan Nadh nak?

Golden Rose said...

salam perkenalan....dtg gegar disini...jemput singgah...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

Aishah Amira said...

salam jua sume blogger yg myra syg ni ~ tQ ye . myra da gegar blog korang ^^" jom kite gegar lg !!

shafmechy said...

salam perkenalan..gegar bolg ini jugak

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

jom dapatkan header free kat belog saya...
http://geekzster.blogspot.com/

Azza Firza said...

azza gegar sini, mari gegar bel0g azza juga ye, happy bl0gging :)

http://zaza96.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html

...:i'm ezza haniza:.... said...

datang gegar siniii :)

jum baca entry baru

http://takkeciksgtpown.blogspot.com/2011/05/oh-misi-aku-tapi-bukan-misi-nurse-tu.html

elmiesya said...

tumpang singgah kejap tau. letih jalan2 dari blog ben ashaari. kalau senang2, datanglah ke rumah. sambil2 tu follow la sekali. gerenti di follow balik. janji ditepati. salam perkenalan.

http://cintaelmiesya.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html

nurshamimi zainuddin said...

gegar cni =) nice blog...follow cni juga ^_^