Sunday, 29 May 2011

Ben Ashaari Redah Blog Baru Jer

Assalamualaikum...

Pakcik BA buat segmen lagi la! Aku nak join jugak tak kira tak kira.... sebab follower aku bawah 500 derr... erk apa kena-mengena dengan follower?? ehhh ada banyak kena-mengena nya wahai kakak abang adik makcik pakcik sekalian hehe.... nak taw apa?


syarat wajib kalau nak join : follower korang mesti 500 juta ke bawah ok . senang kan ?
Sebagai orang baru dalam dunia blogging ni, aku rasa terpanggil untuk join segmen pakcik BA kali ni... (poyo...) hehe...

Sapa-sapa yang follower beliau bawah 500 juta tu jom la join reramai... meh klik sini... dah klik dah? ha alang-alang korang dah klik tu apa kata korang undi terus pakcik BA kita ni... haa dah undi belum? jangan tipu-tipu taw!

lepas tu klik sini plak. kali ni aku tak kelentong korang ye... betul tak tipu... klik je jangan risau... hahaa.... trimas-trimas...

36 comments:

EYFAalias said...

singgah dan follow sini :D

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

Entri khas untuk followers ke-200... hee ~

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/05/followers-ke-200-skytech-belog.html

thankz sudi follow ye... (^^,)

Honey Barney said...

followed~!
nice :)

singgah2 http://honeybarneyslife.blogspot.com

Silent Thinker said...

singgah blog kamu!!
Nice blog~

Happy blogging ya!
jgn lupe dtg jenguk sy nnt!

http://safiyahezora.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-redah-blog-baru-jer.html

solomolo said...

solomolo serbu situ sana sini...
selamat berblogging...
[^_^]

by Zent said...

wowo...nice blog...saye utusan
dari blog abg ben..hak3...

Entri Terbaru:Cara mudah nak dapatkan earning nuffnang banyak

Kathy Tuah said...

serbu sini & trs folo ^^,

Pembawa_Wacana said...

Bro Wacana datang singgah....

padlie said...

balas kunjungan..
singgah2 la kalau free yer.. insyaAllah setiap kunjungan dibalas :)

Rupanya TV LED belum wujud di Malaysia

kay-rio said...

follow me back.^^

Cik Purple said...

saya redah sini..:) salam kenal~~!:D

HaFizaH aYu said...

singgah sini & salam perkenalan

shafinaz (: said...

hey , thanks dtang blog shaf , jalan blog kamu pulak ;) happy blogging !

Aishah Amira said...

@EYFAalias

thanks for following back ^^"

Aishah Amira said...

@Izzat Nazmi Saiful Bahri

wahh tak sangka plak hehe thanks utk entry khas tu yeee incik Izzat ^^

most welcome...

Aishah Amira said...

@Honey Barney

thanks.. salam kenal ye =)

Aishah Amira said...

@Silent Thinker

happy blogging too!!
sy dah jenguk blog awak,
and follow skali...

Aishah Amira said...

@solomolo

trimas kerana serbu ini blog ya incik Solomolo ^^"

Aishah Amira said...

@by Zent

utusan dari blog pakcik BA?? hehe...
thanks yarrr...
btw sy dah follow awak dah.. ^^

Aishah Amira said...

@Kathy Tuah

thanks hehe

Aishah Amira said...

@Pembawa_Wacana

singgah selalu ye Bro ^^ hehe

Aishah Amira said...

@padlie

Insyaallah saya akan selalu singgah blog kamu. ^^

Aishah Amira said...

@kay-rio

done!!
thanks follow, ^^

Aishah Amira said...

@Cik Purple

Salam kenal jua CP ^^"

Aishah Amira said...

@HaFizaH aYu

Salam kenal jua ^^"

Aishah Amira said...

@shafinaz (:

most welcome shaf..
happy blogging too!
=)

''bidadariSIDIA'' said...

Assalam :)
salam perkenalan
terjah menerjah dari blog ABANG BEN ''TEN'' :P

dan terus me''MOLLOW'' :)
follow me back kalau tak keberatan :)

http://bidadarisidiahuzaifah.blogspot.com/

happy blogging ♥♥♥

by Zent said...

hyep...salam perkenalan
dari blog shahzone.
thnz bcoz follow.
nt saye follow balek...

Entri Terbaru:cara terbaru blogwalking di shahzone

Muhammad Khairul Fahmi said...

salam perkenalan..

bestnya singgah sini.. :)

hepi blogging =)

Pak Syahot said...

salam prkenalan & singgah dr belog abg ben... bgos btol abg ben kan buat segmen utk blogger2 bru neyh... =)

kalau tak keberatan singgah la
http://paksyahot.blogspot.com

dzurina zulkafree said...

dh follow kamu! nice blog. sy dr blog abang ben :)
terjah blog saya kalau sudi ya, tq.

Aishah Amira said...

@''bidadariSIDIA''

wassalam :)
salam perkenalan jugak ye...
hee rajin2 la terjah menerjah lagi..

myra akn follow awak jgn risau.
thanx sbb follow my blog.
^^"

Aishah Amira said...

@by Zent

salam perkenalan jgak.
ur welcome.
lg pun memang niat kiter join segmen pakcik BA utk tmbah kenalan kn ^^"

Aishah Amira said...

@Muhammad Khairul Fahmi

salam perkenalan jugak...
best ke? thanxs hehe..
happy blogging too ok :)

Aishah Amira said...

@Pak Syahot

salam perkenalan jugak...
yup betul tu, segmen macam ni rugi kalau tak join kan...
dpt tmbah2 kwn huhu...

sy dah singgah blog awak..
nice :)

Aishah Amira said...

@dzurina zulkafree

sy pun dah follow kamu jgak ^^
thanx yep!
insyaallah sy terjah hehe...