Sunday, 26 June 2011

Contest Header Percuma by SBK

Assalamualaikum...


Nampak tak banner kat atas ni??
Nampak tak?
Kalau tak nampak meh Myra bagi pinjam speck mata Myra ni haha ~

Okay-okay, memandangkan blog Myra ni belum ada header,
(sebenarnya Myra tak berkesempatan untuk buat header sendiri sebab selalu busy....)
so why not Myra join contest SBK kan? hehe...

Ciri-ciri header :

  • Mestilah comel. Ni yang paling penting sekali ok!!
  • Kalau boleh Myra nak letak gambar Myra sendiri... Scroll ke bawah untuk tengok gambar tu ye hehe.
  • Mesti ada kata-kata ni, "Kejayaan semanis madu memerlukan pengorbanan sepahit hempedu" sebab kata-kata ni dari salah seorang cikgu Myra masa darjah 4, and this is my motto in life O.-
  • Mesti ada url blog Myra.
  • Yang lain-lain bergantung kpd kreativiti SBK untuk meng'cute'kan header Myra ye hehe...


Pic 1

Pic 2

Pic 3

Okay ni je yang diperlukan untuk header Myra!
P/S : Pic 3 tu kalau boleh buat dia nampak macam transparent sikit... Tak taw nak cakap macam mana tapi macam tu la hihi...
Okay babai !

Klik SINI untuk join ~

2 comments:

SiBudakKurus said...

Thanx dear sebab join!

SiBudakKurus said...

jom tengok result contest :-)
http://kay-akam.blogspot.com/2011/07/pemenang-contest-header-percuma-by-sbk.html