Wednesday, 1 June 2011

Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip

Assalamualaikum...

Ehem-ehem.. Ni first time aku join GA ni... Mana tahu boleh menang ye dok?? Aku nak join Giveaway dari Nisa Menaip. Korang nak join tak???

 Jom cekidaut syarat-syarat wajib nak join giveaway ni :)

1. Buat entry yang simple, mesti letak tajuk Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip.
2. Letak banner ni dalam entry korang dan link kan gambar ni ke entry giveaway ini. Banner ni tak perlu letak di sidebar.

3. Wajib letak link para sponsors seperti di bawah :
4. Nak tag orang boleh (tak lebih dari 2), taknak tag orang pun takpe. Korang sebar-sebarkan lah pasal giveaway ni pun dah sangat bersyukur :)


5. Mematuhi semua perkara di atas. Sesiapa yang kurang kriteria, akan di reject. Maaf ye, keutamaan diberi kepada yang betul-betul put an effort ikut semua perkara wajib di atas.

6. Dah buat entry, macam biasalah, tinggal kan link entry korang di ruangan komen entry ini. Nanti aku check tau!

kalau nak tahu hadiah ape yang beliau-beliau ni sponsor, meh tekan sini. Mantap-mantap yu hadiah dia. Cakap lah sape yang tak nak? Meh aku sekeh kepala beliau dengan penuh kelembutan heeee~ nak join tak? cepat join sebelum terlambat okehh!!
TARIKH MULA : 31 MEI 2011  >   TARIKH TUTUP : 6 JUN 2011
P/S : Giveaway ni terbuka kepada semua blogger Malaysia, tidak kira lelaki atau perempuan.

2 comments:

Nisa Kay said...

sudah check penyertaan.
Thanks for joining.
Good luck :)

Aishah Amira said...

@Nisa Kay

tQ sis nisa :)