Wednesday, 1 June 2011

Pakcik Ben Gegar Budak Sekolah

Assalamualaikum...

hooray hooray... lagi dan lagi segmen dari pakcik BA... hehe..


klik sini kalau nak join ok!

sebelum myra nak bagitahu kenapa myra buat blog nie, myra nak buat statement sikit kat sini,

Pakcik BA , Myra takde kakak lahhhh . just ada abang jer . nak kirim salam sekali ke ? hehe .
KENAPA SAYA BUAT BLOG?

jeng jeng jeng.... nak tahu tak? jom cekidaut sesame....

Myra mula berjinak-jinak dengan dunia blogging ni pada hujung tahun 2009. See? Baru lagi... That time Myra tak active pun, just selalu buka blog kengkawan jer. Bila tengok kawan-kawan makin ramai yang ada blog, Myra terus jadi active berblogging. Tapi tu pun setelah lebih setengah tahun ada blog. Masa tu tujuan Myra bila mula berblogging ni cuma nak berkongsi kisah hidup Myra dengan kawan-kawan sebab kadang-kadang kita nak cerita kat diorang tapi tak terluah. Since Myra seorang yang suka menulis so tak salah kalau Myra abadikan semuanya dalam blog Myra ni rite?

Ya Myra taw, blog Myra ni takde langsung unsur-unsur ilmiah. hahahaa. Heck, nak tulis unsur-unsur ilmiah pun takut tersalah tulis nanti jadi isu lak ececehh haha. Informasi? kalau ni maybe ada kot. Tapi sikit jer tak banyak. Bila dah naik form 6, baru terasa nak share something yang bermanfaat hahaha kalau tak jangan haraplah.

Selain dari tuuu... Myra nak tambah kengkawan lagi. Yang ni of course ramai yang nak kan kan kan... Sape yang tak nak ada ramai kawan. Heheh.... Dulu follower Myra tak sampai pun 10 orang. Berkat usaha meng'join'kan diri Myra dalam segmen pakcik BA alhamdulillah dah cecah 50 lebih... Syukur la... kekadang jeles gak tengok orang lain sampai 100 juta huhuhu. ok tipu....

Tujuan terpendam Myra plak, em em... yang ni tak tahu nak bagitahu ke tak.. em... malu plak huhu... Ekceli Myra suka melukis & menyanyi. so Myra pernah terfikir nak jadikan blog Myra ni sebagai Official blog untuk Myra tunjukkan bakat Myra. Tapi hajat ni still tak kesampaian... Tak tahu kenapa? Haihh... :(

Ok la dah banyak sangat membebel ni. Hehe.... Ouh yer, Myra dah vote pakcik BA... korang dah? Kalau belum, klik sini. Fighting2!!

4 comments:

solomolo said...

singgah dari belog Abg Ben...
happy blogging...

p/s : jom baca percutian ke Bali [akhir]

Lulu caldina said...

Weewuu, selamat bercuti sekolah...
ett...nak kemana tu?
ada baca buku, tak???
:) lulu datang up trafik eh..

akutetapaku.com said...

singgah baca n3 di sini..
pengetua nak buat semakkan:)

http://akutetapaku85.blogspot.com/

Erra Kyra said...

folo ande pepagi nih!!=D nanti,Jemput lah datang umah(blog) makcik lak yer..^^