Saturday, 25 June 2011

Semalam punye penat, hari ni tak hilang-hilang lagi....

Assalamualaikum...

Aduhai... penatnya badan aku. Alhamdulillah Iz dah balik. & dia tak apa-apa. Hehe. Seronok jugak lepak dengan dia semalam. Rindu tak hilang lagi sebenarnya ni. Sampai sekarang aku lepak with him okay. Macam tak nak balik aka tak tahu jalan nak balik haha. Sewel sudaa...

Aku penat gila kot? Kelmarin Si Kecik Aina tu lepak sekali dengan kitorang. Planning mula-mula nak pergi Desaru mandi laut. But then tukar plan. Kitorang pergi mandi Water Park kat Starhill. Penat jangan cakap la. Sampai sekarang duk mengantuk je! How come nak driving macam ni eh?

Ahh nasiblah. Semalam pun aku hampir lose control stereng kereta, mengantuk plus terkejut lori kat depan bukak lampu besar tetiba. Bro lu ada lesen ke takde lesen bro? Wa dah kat depan lu ni lu boleh main lampu besar lagi. Kalau wa eksiden sape nak jawab bro? Lu jangan ingat tu jalan moyang lu la wey. Hormat pengguna jalan raya yang lain. Aparaaakkk...

Nasib baik ada Iz kat sebelah. Dia pun penat so aku yang drive. Hihi. Dia balas lampu besar balik kat lori tu. Kurang asam betul. Brader tu hampir buat nyawa aku melayang beb. Cilakak punyer orang.

Arghhh mengantuknya!!!!

Aku nak tidur la babe. Chow dulu key?

Wassalam.

No comments: