Tuesday, 26 July 2011

Ben Ashaari Ajak Join Bloglist Blogger Baru

Assalamualaikum...


Dah lame rasanya Myra tak join segmen Pakcik BA kan? Bz manjang camner lah nak join segmen pakcik hehe. So memandangkan hari ni Myra ada sikit jer masa terluang Myra rase cam nak menyibukkan diri plak la kan dengan meng'join'kan blog Myra ni dalam segmen pakcik BA untuk yang kesekian kalinya nihhh...

Insyaallah Myra akan accept semua request utk pertukaran link nanti, jangan risau ye hehe. Get ready untuk kemaskini bloglist plak lepas ni! (^_^)

Korang nak join tak? Kalau nak join cepat-cepat klik SINI sebab tarikh tutup dia pukul 10 MALAM NI, takut nanti tak sempat plak okehh!




47 comments:

Lulu Caldina said...

Sudi tak bertukar link dengan lulu?

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

FareezVanFillers said...

saye dah followe dah..link akmu pon dah saye add....

..cik gugu.. said...

jom tukar link ngan gugu..

http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

lau setuju bls di ruangan kumen ;)

gugu akan letakkn blog kOwg di bloglist suka sama suka ;)

Marina said...

marina dah masukkan blog ni dalam bloglist :-)

ROROI said...

suda follow..cek kat 'suka sama suka'

http://mibas.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-ajak-join-bloglist.html

BERT said...

tq datang.. dah letak dah.. jum tukar link jum

Hamba Ilahi said...

saya dah letak lnk blog awak.

sila letak blog saya dalam bloglist awak kembali

Phoenix (نعيم امين) said...

follow!!link anda dalam "blogger baru"

Sukma Bintara said...

Hai...nak join bloglist saya?
jum dtg sini http://sukmabintara.blogspot.com/2011/07/siapa-nak-join-bloglist-aku.html

Awk dah msuk bloglist saya =)

H.J said...

nak join kamu..sila bg respon

ScaniaZ said...

"Aku Terima Nikahnye..." Huhuhu..
http://scaniaz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

ɀʉɱʁɩ said...

jom tukar:)

http://xamreenaxeer.blogspot.com/

Belog Sambal Belacan said...

tanks ek...orait SB pun dah masukkan link blog kamooo..

Twinx said...

orait. i change my link with u..

i already link your blog at my blog at "kawan baru"

here my link:http://dyracunning.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

**NH-Nurul Hidayah** said...

awak dalam bloglist yuyue

http://pwencessyuyue.blogspot.com

Nor Shazana said...

ok. jum tukar. sy dh masuk kan blog ni dlm list

Nizam Ijam said...

jom tukar...

http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

kemboja said...

done..keep in touch

POP said...

done :)

http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

sRie aRTy ! said...

jommmmmmmm.

Izreen said...

jom tukar link nk x?
http://nurulizreen.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

selendang merah said...

jom tukar link blog dengan saya...kalau berminat leh bg taw saya yew...nanti saya masukan link awk dalam bloglist gegar blog terbaek...

http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

diya said...

dah letak blog myra dlm BL sy. smbil2 follow myra juga. keep in touch ok :)

msredcheesecake said...

nak nak ukar blog list....tengs singgah blog msred yea...

http://msredcheesecake.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Atika Farha ;D said...

saya dah masukkan link blog anda di bahagian 'JOM TUKAR LINK pt 2 :)'

Cik Ceria said...

jom tukar link ^_^

http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

EjAt_mU89 said...

thanks sudi tukar...
http://ejatmu89.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

i follow hehehe...

imnabila said...

hye!! kunjungan balas..
follow u & awk dlm bloglist sy.. ! :)

http://imnabilawahab.blogspot.com/

Mohd Hakimi Zulkifly said...

ok..sy akan masukkn blog anda dlm bloglist sy..

jgn lupa masukkan COOL fm dlm bloglist anda ye..

http://mhzmc.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

msredcheesecake said...

da ada dlm list SUKA SAMA SUKA

iLa VaNiLLa said...

kamo dah ada dlam bloglist ila.. :)

suka kat kamo ^^

(: gebangkembang :) said...

jom tukar link ?

http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

::Princess Keymah:: said...

hi..done follow!
jom tukar link,nak?

http://princesskeymah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

~naddy~ said...

done letak myra dlm bloglist nad :)

tuka link ye. :)

Rahmad said...

blog ni dh masuk dlm bloglist oh blogger..

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak..

link awak saya dah letak di suka sama suka bloglist..ce check..

MOHD NASER.com

mynameismy said...

sorry lambat. masih berminat nk exchange link?;)

follow kamu!;)

rabiatul said...

http://sukeduke-rabiatul.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html#comments

missunguviolet said...

saya dah letak blog awak dalam bloglist saya (:
http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Norhisham Nordin said...

jom jom tukar..!!! dah masukkan blog ni dlm bloglist andromeda...

http://norhisham-nordin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Kasut& Karipap said...

done =)
sudah masuk dlm bloglist saya..

Balqis Shafikah said...

hype. visit you back. u r now in my bloglist! :

linda a.k.a ibusumaiyah said...

assalam..

terimakasih sudi tukar link ngan ibusumaiyah...dah add myra jugak..:)

Marina said...

Marina dah letak blog ni dalam bloglist...sory lambat..

http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Apple Sweet said...

sy dh ltk url awk dlm list sy dh...dtg cek yer...
jgn lupa ltk url sy dlm list awk

http://sweethoney01.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html#comments

[fArAh aLiAs] said...

farah tmbh awk dlm bloglist. sorry for late respond . :))

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Kaki Wayang said...

Permintaan anda berjaya! Sila lihat sini..minta maaf atas kelewatan..

http://informations-the.blogspot.com/2011/07/betol-betol-hangat-senarai-bloglist.html