Tuesday, 26 July 2011

Contest : Tagline Kreatif by AlyaEsprezzo

Assalamualaikum...


Yeah Myra nak join ini contest ! Why ?
Sebab hadiah2 dia boleh tahan hehe... (^_^)

Okay first thing to do is , Myra akan bagitaw sebab-musabab mengenai nama blog && tagline blog Myra ni okehh...

Nama blog : Myra Itu Aku

Nama blog ni dah sah-sah la nama pemilik tuan punye blog kan? hee.. Bagi Myra, ianya simple && nice.. Tak perlu nak letak name blog yang panjang panjang sampai terbelit lidah orang nak menyebutnyer && lagi pun name ni mudah diingat. Betul tak? Nak kreatif tu boleh, tapi jangan sampai memeningkan pale orang lain plak!

Tagline : Kejayaan Semanis Madu Memerlukan Pengorbanan Sepahit Hempedu

Okey yang nie panjang sikit haha... Ade sebabnyer kenape Myra letak tagline ni. Tagline ni sebenarnya motto hidup Myra. Tagline ni Myra jumpe dalam buku otograf time time sekolah rendah dulu hehe. Ni la kata kata perangsang dari salah seorang cikgu Myra masa darjah 4 dulu. Myra pegang kata kata ni sampai la ke hari nie. Myra percaya setiap halangan & dugaan yang menimpa kite tu akan selalu disusuli dengan kejayaan & kebahagiaan pada penghujungnya. So, fighting fighting!!

(^_^)

Korang nak join tak?? Meh klik SINI. Belum terlambat untuk korang join selagi belum pukul 3pm pd 30 Julai 2011 okehh!

4 comments:

Alya Esprézzo said...

hehehehe..thx join :)

Aishah Amira said...

ur welcome hehe ^^"

MAISHARAH said...

nice tag line.gud luck
11

sy pon join

http://miasyarah.blogspot.com/2011/07/contest-tagline-kreatif-by-alyaesprezzo.html

PeRmAtA bIrU said...

setuju ngan tagline nih..:)

:) datang dari contest alya..:) good luck k...