Tuesday, 26 July 2011

GA Sempena Ramadhan by Cik Gugu

Assalamualaikum...


Another GA Myra nak join!
GA ni ditaja sepenuhnyer oleh Cik Gugu kiter yang comel lagi manis nie
hehehehehe...

Name saye : Aishah Amira binti Abdul Rahim (hm copy bulat bulat dari IC ni tauuu..!)
Umur : baru 18, mudeee lagi hehehee...
Pekerjaan plak : Student sepenuh mase.. (^_^)

erm erm baru je nak tag orang tadi... tapi memandangkan Cik Gugu sendiri cakap tak payah tag orang so Myra nak berterima kasehhh sangat sangat kat Cik Gugu sebab menyenangkan kerja Myra
hahahahahaa...

Korang nak join? Meh klik SINI. Jangan memalu jangan sesegan.
Orang nak bagi kite terima je seadanya betul tak??
heee =)

oh yer, expired date : 31 Julai 2011 pukul 12 tgh/hari...
tak lame jer lagi ni, join cepat cepat taw!

DONE !

SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN AL-MUBARAK BUAT PARA BLOGGER
YANG DISAYANGI & DIINGATI SELALU (^^")



4 comments:

NURUL AINI NORAZMAN said...

good luck,.^^"

Aishah Amira said...

@NURUL AINI NORAZMAN

thanx sis nurul hehe ^^

~AmyLiana8886~ said...

amy dah masukkan url awk dlm bl amy..thanks singgah blog amy..hopefully lepas2 ni blh kunjung mengunjung...happy blogging...

Aishah Amira said...

@~AmyLiana8886~

happy blogging jugak amy (^_^)
thanx ye.