Saturday, 30 July 2011

SEGMEN MENAMBAH FOLLOWER : Saya Blogger Wanita

Assalamualaikum...

Satu lagi segmen yang aku nak join...


Nampak tak header ni? Mesti korang kenal kan sape pemilik header ni kuikuikui... Tanpa banyak membuang masa baik korang klik SINI dengan kepantasan maksimum... okeh??

Dah siap, ^^" sebelum pape, aku nak berterima kasih kepada sesape jer yang sudi follow blog aku yang tak seberapa ni. Ikhlas. Haha... Nampak wishlist kat sidebar aku tu? If God's will, aku nak salah satu wish aku tu tercapai hehe.. Thanks..

TARIKH TUTUP

  • 1 OGOS 2011 (23.59)

7 comments:

Kaki Wayang said...

Anda disini sekali lagi...

http://informations-the.blogspot.com/2011/07/betol-betol-hangat-senarai-bloglist.html

zareliqa afiqa said...

yuhuu!! Iqa dtg terjah cnie dari segmen luna lanun^^
salam perkenalan ya! :)
Jemput singgah,

http://zareliqaafiqa.blogspot.com

M'Rie R'Nie said...

BlogWalking Marathon from Segmen Mari Menambah Follower by Luna Lanun. Salam perkenalan.

~aYu~ said...

salam kenal. dr segmen sama. follow awak..

Aimie Diyanna Benignant said...

Salam Ramadhan,
Aimie datang dari segmen yang sama. Baru ada masa nak terjah awak2 semua. Maaf late. Comel je blog awak kan :)

Sudi2 lah follow saya semula ok :)
SAYA AIMIE DIYANNA BUKAN YUNA!

http://imedianna.blogspot.com/2011/07/segmen-menambah-follower-saya-blogger.html

petuapakar said...

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya

IntaNBerliaN said...

Salam..

sori lambat terjah dr segmen yg sama.. ramai sgt, tak sempat nak terjah semua.. :-)

Dah follow awk.. :-)

btw.. Selamat hari raya.. (^_^)

kalau sudi, follow la blog saya.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com