Tuesday, 6 September 2011

1st Giveaway by Clara

Assalamualaikum...
Salam 1 blogger,
Di tengah tengah pagi buta ni ,

ketika otak semakin blur ,
di mana mata pun hampir hampir kuyu ,
tangan pulak dah letih menaip ,
telinga hampir pekak sebab bukak lagu kuat kuat ,

dan atas ajakan owner blog itu sendiri ,

aku pun ingin menjoinkan diri aku dalam GA yang dianjurkan oleh beliau .

haha intro tak boleh belahhhhh . . .
macam sengal sengal ubi gitue kan . piirahh . hehe .
Bila semua syarat syarat penyertaan dah dipenuhi ,
so ape tunggu lagi , aku pun nak ajak korang join sekali GA ni . Jangan memalu jangan sesegan . Bukan nyer aku suruh korang tackle awek kew , tackle mamat ensem kew , aku cuma suruh korang klik kat SINI jer . Ha , tak susah kan ? kikikikiki .
Jom lah join sekali . hehe .
Okay sekian

>___<

P/S : Cik Clara , blog anda ada di bloglist ♥ Freshie I ♥

Weeeee 

No comments: