Tuesday, 27 September 2011

Bila Aku Buta Fashion --"

Assalamualaikum...
Salam 1 Blogger dan Salam 1 Malaysia

Tak menyempat nyempat aku nak hupdate blog kan ?
Sikit sikit tengok blog aku yang keluar kat dashboard korang kan ?
Dah takde benda lain agaknye aku nak buat kan ?
Ah lantak lah kan ?
kikikiki ^^

Hm ,
Sekarang ni .
Semua orang tak kira la lelaki ke perempuan ke ,
masing masing tak nak ketinggalan dalam dunia fashion .
Fashion , it's all about ur style , ur outfits , ur life , and what ?
Dunia fashion adalah dunia penuh glam dan very famous kan .

Dunia di mana aku akan mati lemas dalam tu . --"

Secara jujur ,
Ya aku pun suka berfashion !
Tapi masalah nye kat sini ,
Aku tak pandai nak berfashion !
Heheh --"
Pengakuan berani mati dari gua beb .

Memang aku buta fashion .
Nak mix and match baju kat dalam almari tu pun dah pening ko tau tak .
Sungguh aku tak pinta dilahirkan begini T___T
Yelah mungkin fashion bukan selera aku walau pun aku minat fashion ?
Erk ?

Aku ,
Seorang gadis ,
Yang tak tau berfashion --"

Yang paling tak boleh belah tu ,
Dulu masa kat sekolah aku selalu rasa terpinggir disebabkan oleh gaya pemakaian aku yang tak berapa nak menyerlah .
Argh . Tak menyerlah langsung la senang cakap kan .
Asyik asyik kena kutuk belakang .
Heii kau ingat kau tu dah celik fashion sangat ke ? --"
Please lah . . .

Huhuhuhuhu .
Sedih kot kenangan zaman persekolahan aku .
Semua nya gara gara aku tak pandai berfashion .
Main pakai apa yang ada depan mata .
Aku tak sentuh langsung blouse , skirt , dress tu semua beb .

Baju kebangsaan aku dulu - t-shirt and seluar track .
Yahahahaha .
Aku selesa berpakaian begitu ^^
Takde lah nampak ketat , nampak terdedah ke , nampak agak pelik ke kan .

Yelah , semua orang akan pakai t-shirt with seluar track tak pun paling kuman dengan jeans ,
betul tak ?
Benda tu , terlalu NORMAL dalam dunia fashion erk .

Yelah , aku tak pandai pilih sesomething yang sesuai dengan aku .
Baju , bahagian kegemaran aku sure lah t-shirts kan .
Mane pernah tergerak hati aku nak jejak kat bahagian blouse .
Erh . . Tak minat !

And jeans plak ,
Dah berlambak dalam almari tu .
Seluar skinny ? Nope . Takde .
Skirt labuh ? Takde jugak .

Well . That's Me .

Tapi orang cakap , Aku kena berubah ?
Sebab kalau aku tak berubah ,
Sampai bila bila lah aku takkan ada kawan .
Erk yeke macam tu ?

Hm :(

Eee Sedih aku dengar taw . Huhuhuhu .
Sape lah kite ni kan T___T
Sobs sobs sobs sobs sobs ~
Aku ? Nak berubah ?

Persoalaannya sekarang , BOLEH KE KAU NAK BERUBAH ?
Err , ntah lah . Boleh ke aku ?
Dah lah buta fashion ,
Dibuatnya tetiba aku nak berubah , terus jadi cam alien camne tu ?
Aku bukan takut nak berubah , tapi aku tak yakin !!!!

Eheh .

P/S : Dalam almari aku sekarang dah ada sehelai blouse dan sehelai dress . Eh tak ! Bukan aku yang beli tu , tapi , errr . . . --"
Aku tak pakai pun lagi . Agak agak patut ke aku cuba pakai ?
Heeee seremmm plak --"

Ciao lah ^^

No comments: