Saturday, 24 September 2011

Giveaway LuvBunny House

Assalamualaikum...
Salam 1 blogger dan salam 1 Malaysia,


*Comey banner ni hihi ^^

Cik Bunny ajak saya join Giveaway simple dari beliau sempena blog beliau yang baru dibuka tu iaitu LuvBunny House ^^

So korang , giveaway ni sumpah simple gila .
Tak banyak syarat pun .
Tak caye ?
Klik je kat link LuvBunny House tu dan lihat sendiri ^^

Saya nak tag :


Kalau korang tak nak tag pun takpe
Ikot suka korang la ~

Deadline : 1 NOVEMBER 2011

cepat cepat join , kita meriahkan lagi GA Cik Bunny okay
^^

2 comments:

zareliqa afiqa said...

thanks 4 tagging^^

Kancil 8349 said...

datang dari segmen yang sama ...semoga berjaya