Sunday, 4 September 2011

I'M JEALOUSY . SO WHAT ?!

Assalamualaikum...
Salam 1 blogger,

Emmmmmm . Edin , adalah sepupu aku . 
Kami sama umur , 
Beza umur pun cuma 3 hari je .
Aku 1 April , dia 3 April .
Sikit lagi boleh jadi kembar tak seibu sebapa apa lagi nak seiras .
*Choiii . .
Yang beza nya ,
 tuah dia selalu nampak di kaki . Hahahaha .
Tuah aku ? Nampak dalam mimpi je !!!

Walau apa pun , kami tetap baik . hehe . Tak pernah timbul isu yang tak elok .
SuperDuperCazen la kata kan . Aku ada .... Korang ada ??

Haha *RIAK sekejap . 
^Macam la kau sorang yang ada SuperDuperCazen ni wahai Aishah Amira .
^Jangan nak perasan lebih .
Oppss . Sorry .

Nak tengok wajah sebenar Mohd Izzuddin Abdul Ghani ?



Okay ni lah dia . BTW , cantikkan gambar gambar ni ? HAHA .
*Aku like gila background dia . hee . .

Tapi yang pasti , aku sangat jealous dengan beliau . 
ERM . . . WHY ?

Sebab nye , dia selalu dapat apa yag dia nak in his life .
Okay maybe tak semua , tapi 1 jer yang aku jealous kan sangat pasal dia ,
Sebab dia dapat sambung belajar kat UiTM Puncak Alam .
Well , tempat dia cool gila kot ?
Mak Ngah cakap , almost 4k students study there .
See ?
Kalau nak check in kat sana , kena dapat result 8A's ke atas .
Kalau tak , wassalam je lah !!
Hee . . Okay , Edin memang pandai .
Bagi aku , dia sangat superb bab bab akademik ni .
i always fight with him , lagi lagi dalam UPSR , PMR , & SPM .

Dan seperti yang diduga , aku selalu kalah :(
Alaways in second place . Tak pernah dapat beat dia .
Tapi takpe , aku akan buktikan . . .

Buktikan apa wahai Cik Serba Boleh ??
Oppss , serba boleh ?? Boleh apa je aku ni ? Alahai . . .
Kirim salam je laaaaa . 
Gelaran tu memang tak sesuai untuk kau noqsss .
*PERASAN lagi . Adeiiii !

Bila aku jejak kan kaki yang berkematu *laaa sangat>> ni kat UiTM Puncak Alam tadi , 
Satu perkataan yang terlintas dalam otak aku yang lembab ni . . .
Errrmmmm . . . Awesome :)

Lagi ? Lagi nak puji apa lagi ?

LOL xD

Biasa lah . Budak budak frust sebab tak dapat masuk U .
Cenggini la jadi nya kan . 
Huahuahuahuahuahua 

Sape suruh kau tak study betul betul ?
Bila tak dapat masuk U , mulalah nak membebel .
Adoiii .
Orang lain masuk U , kau jealous .
Apehal nak jealous jealous hah ?
Macam takde keje lain jerk kau boleh buat kan .

Tetttttt ~
Dah cukup . Tu jer la aku nak story malam ni .

P/S : I'M JEALOUSY , SO WHAT ?!

2 comments:

♥ Frau Reen ♥ said...

done folow u..jom join me

Aishah Amira said...

@♥ Frau Reen ♥

hey , thanx :)
done following u too . hehe .