Sunday, 25 September 2011

Kejap Bertambah , Kejap Berkurang .

Assalamualaikum...
Salam 1 Blogger dan Salam 1 Malaysia

Oh , ape yang bertambah , dan ape lak yang berkurang tu ye ?
Korang rasa ape ?
Ha , macam biasalah . Tadi before aku publish entry kat bawah ,
kalau tak silap aku , follower aku ada 120 kesemuanya .

Then ,
Lepas aku publish entry tu , aku perasan yang follower aku dah berkurang 1 .
Jadi 119 la kesemuanya .

Aku bukan nak cerita gaya seorang blogger yang dah lama bertapak , tapi sebagai seorang blogger baru yang berusaha untuk menapak :)
Follower aku pun takde lah sebanyak follower korang .
Ciput sangat la kalau nak dibandingkan dengan korang punye kan .
^^

Tapi bukan tu yang aku nak cakap sekarang .
Aku cuma nak mintak maaf je pada yang dah follow aku tapi aku BELUM follow dia balik .
Agaknya sebab tu tak dia unfollow blog aku ni ?
Maybe . . Mungkin . . Kebarangkalian nya tetap ada .
Huhu .
Maaf sesangat ye ?

Aku dah pernah buat entry pasal perkara ni sebelum ni ,
kalau ada yang belum baca , sila klik >SINI< untuk baca .

Aku tak guna pakai ayat 'kau follow aku , aku follow kau balik' tu sebenarnya .
Dan kalau pun korang tetap nak follow aku jugak ,
aku harap bukan semata mata nak tambahkan follower korang je .
Ya aku tau follower tu penting , tapi biar la kita follow blog seseorang tu dengan ikhlas .

Aku harap sangat bila dah saling meng-follow ni kita teruskan jugak hubungan dan ukhwah yang dah terjalin antara blogger ,
tak kira la blogger baru ke blogger lama ke .
Pic Ehsan Incik Google ^^

Bagi aku , takkan ada yang lama kalau takde yang baru .
Dan takkan ada yang baru kalau takde yang lama .
Cer tengok gambar kat bawah tu ~

Lama dan baru bukan ukuran .
Yang penting , keikhlasan dari hati tu .

Sekian ~ ^^


2 Pic Ni Pun Atas Ehsan Incik Google ^^



2 comments:

NURUL AINI NORAZMAN said...

aini pon selalu kena mcm ni,.kejap kang flower naik,.pastu kang kurang balik,.

Aishah Amira said...

@NURUL AINI NORAZMAN - Ha tu la . Kalau dah berkurang tu rasa cam dah takde semangat plak nak bukak blog ni hihih :)