Tuesday, 6 September 2011

kenapa ! why !

Assalamualaikum...
Salam 1 blogger,

Heiii kenape dengan aku ni ?
Demmmnnn !
Semua serba tak kena . 
Why ?
Nak tidur , tapi tak lena .
Tak cuba pun , i just know it .
Kepale otak dah rasa nak pecah dah ni .
Petala ape la yang nak muncul sampai aku HOT dibuatnyer ni ..
Ish , ape petala petala ni .
Petala kelapan ke ???

Ape yang aku merepek ni ?
PLEASE , IGNORE AYAT DI ATAS .
mengade sungguh aku bace , gedik mak ngah tengok tau .
Ish . . . 

Sebenarnye . . .
Aku memang tak leh tidur , tapi bukan sebab ada big problem or yang sewaktu dengannya tuhhh .
Cuma . . .
Erm , ntah eh . Nak cakap macam mane pun aku tak tau .

Act . . .
Aku rindu sangat kat Mr. Fir
Hehe . Siape kah beliau ?
tetttt . . Kalau nak tau , cer korang search kat sidebar aku .
Ade terselit nama beliau kat situ .
Lalalalalalalalala .

Hm , sejak aku datang Shah Alam (SA) ni ,
iaitu hari Sabtu yang lepas . . .
Aku tak dapat hubungi beliau .
 Sedihhh noqsss .
Rindu jangan cakap . Eiiii . . .

Ni semua gara gara hp lawyar ni .
Bikin guwa panas jerk kan .
Lu macam tak ikhlas jer nak berkhidmat dengan guwa .
Apehal ? Cecite .
lu dah bikin guwa menanggung rindu yang teramat sangat ni tau tak .
Guwa dah bela lu bertahun tahun , macam ni cara lu balas budi guwa ye .

Memang dasar hp tak sedar diri .
Tak tau diuntung .
Lu tau tak , lu la satu satunya harapan guwa nak contact contact dengan beliau .
Kalau lu buat perangai macam ni , camne guwa nak lepas rindu kat dier !!!
Hiiii nasib baik lu ni hanya hp yang kaku macam kena paku .
Takde perasaan plak tuhhh . . .

Kalau tak dah lame guwa basuh otak lu .
Nak rendam takut terputus talian hayat plak .
Ish , bikin guwa serba salah jer .
Nak rendam lu dalam klorin mahu pun klorox ,
atau . . . takpe lah , biarlah hanye guwa & yang di atas je yang tau .
Isk isk . . tacing habis guwa dengan lu kali ni tau tak .

Cakap jer la lu cuma nak balas dendam kat guwa .
Sebab guwa abaikan lu dulu , kan kan kan ?
Sebab guwa dah ade hp yang lebih canggih dari lu dulu , kan kan kan ?
Berdose bebbbb . dibuatnye kalau guwa tak maafkan lu dunia akhirat camner ?
T_____T

Sedih yang amat .
 
ala takpe lah , aku tau .
Dia mesti faham punyer .
Sebab nyer , aku kan seorang gadis yang setia lagi penyayang lagi jujur dan santek .
So , dia takkan curang belakang aku la .
*confident siot
 
 Okay , korang boleh muntah sekarang .
Geli aku bace ayat ketiga tu .
mak aihhh . 
Mane kau belajar bikin ayat gedik gedik ni hah .
Simpang malaikat 44 mak ngah tauuu .

Tau la kau tengah dilamun rindu bagai .
Tapi PLEASE , jangan OVER .
Hahahhahahhahahahha .

*MAAF , perasaan dan tindakan diluar kawalan .
Susah aku nak kawal ni . 
Ishhh .

SILA BERI PERHATIAN : Perasaan dan tindakan diluar kawalan ye 
adik adik kakak kakak abang abang sekalian .

Adoi . Tak sabar nak tunggu hari siang .
Nak balik JB , nak tukar HP cepat cepat .
Heeee .
Paham paham naaaa . . . .

~~
 




3 comments:

msredcheesecake said...

len kali hp tu kena dibelai dan dimanja...jgn diabaikan...hheee....fb je la ngan bf...

Aishah Amira said...

@msredcheesecake

hehehe dah nyesal dah skrang ni sis red . >__< pasni 24/7 nak belai hp hahak . nak fb camne tu , dia bukan salu online . bz keje T__T

Wawazzup said...

biasa la tuh bila dah berkasih nih selalu ja rindu-rinduan heheh