Tuesday, 27 September 2011

Makin Lama Terperuk Kat Rumah , Makin . . .

Assalamualaikum...
Salam 1 Blogger dan Salam 1 Malaysia

Sehari tak meng-hupdate blog ,
tetap jugak tak memberi idea di kepala otak ni nak membebel bout what di entry yang seterusnya .
Hmhmhmhmhmhm . .
Duduk rumah , tak tau nak buat apa .

Termenung jek laaa T_____T

Basuh baju , done !
Lipat baju , almost done !
Menyapu ? tiap tiap hari buat ~ termasuk la mop , vacuum dan segala bagai tu .
Memasak ? Oppss ni bukan bakat aku . Hihihihi .

Nak Ipod Apple ni !!! Ouh MyMaryGold !

Yeah seriously , aku memang tak reti memasak .
Well , korang tak cakap pun aku tau , mesti korang nak cakap 'camne nak amek hati mak mertua kalau macam ni ?' kan kan kan ?
Tak kisah lah , tahun depan aku belajar la memasak ! :)
Celah mana plak tahun depan kau nak belajar memasak kan Aishah .
Dah takde bakat tu ngaku je lerr . .
Tapi , aku teringin gile la nak masak sesomething yang bila aku masak ,
ada orang makan then dia kate , marbeles lah !
Wahhh berangan kau ~

Lepas tu , terus aku jadi pemenang tempat pertama dalam  master chef ni . . ~ Toceh toceh ^^

Okaysss ,
Tak tau nak potpet ape lagi .
Makin lame aku terperuk kat rumah , makin tepu kepala otak aku ni .
Aku nak jenjalan !

Jom teman ?
Haha . Kaki jalan dah takde . Mana best nak jalan jalan kan .
Nak tunggu kaki jalan semua balik , ntah bila la tu .

Hmhmhmhmhmhmhmhm :(

My passion :)

No comments: