Thursday, 22 September 2011

Mesti Best kan ?

Assalamualaikum...
Salam 1 blogger dan salam 1 Malaysia.

Masa tengah busy online FB tadi ,
Aku terpandang profile member aku yang sorang ni .
Aku kenal dia dah lame dah , dekat 2 tahun jugak la :)
Tapi sekarang ni aku bukan nak story bout our frenship !
Tapi , aku nak story pasal life seseorang yang ada TWIN .

Haha , bayangkan nama twin babies ni Copy & Paste . Mesti ngam gila kan hahahaha .
Tapi ada ke orang nak letak nama baby macam ni ? ^^

Mesti best kan ada twin ?
Pi mana berdua ,
Buat pape pun berdua ,
Muka sama lak tuh .
Yang ni kes muka kembar seiras sebenarnya .

Kalau tengok dari gambar dier kan ,
Sampai sekarang la aku tak dapat cam mana satu dia mana satu twin dia selagi dia tak bagitaw aku .
Hahaha , sadissss :D

Nak wat camner ,
muka lebih kurang je aku tengok .
Hehehehehehee .
Kalau tak caye , korang tengok sendiri gambar gambar ni .

Kiri : Ayin . Kanan : Ezal
Kiri : Ezal . Kanan : Ayin

Ha sekarang korang percaya kan ?
Okay , aku ada teka teki untuk korang ......
Dalam pict yang last kat atas ni ,
Mana satu Ezal mana satu Ayin ?
Ce teka ce teka . .

Kalau aku ada twin ,
Mesti aku akan selalu dengan twin aku tu .
Nak pi makan ke , nak pi tido ke .
Nak pi jenjalan ke , nak pi dating ke . .
Oopps , dating tu aku taktau laaaa .
Sebab aku tak nak share laki aku walau dengan twin aku sendiri hahahaha :P

Pastu ,
Kalau ada masalah , mesti twin aku tu yang akan buat part time job dengar masalah aku kan kan kan .
Haha , tu normal la . Takde twin pun ,
aku tetap ada member yang terpaksa buat part time job tu demi aku kikikikih .
Thanx buddies ^^

Kalau la aku ada twin ,
Mesti aku takkan rasa sunyi sebab aku boleh share anything with her .
Oh ye , aku harap ada twin perempuan .
Tak nak twin laki .
Sebab atas bawah aku dua dua dah lelaki .
Haha , ada twin gurl baru ummpphhh .
Wekkssss ^^

Teringin sangat nak rasa ada kakak atau adik perempuan ^^
Tapi nak kena tunggu baba aku kawen lain la kot baru dapat hahahaha .
Huhu , sendiri text sendiri rasa kecut tetibe . .
Baba nak kawen lain ???
Isk . . isk . . isk . .

Eh eh , tetiba si Ezal The Galah suruh tengok video dia ,
Lepas tu suruh aku teka mana satu die ,
Adoi lemah nye hahahahaha .
Tak tau tak tau tak tau ,.
Confusing .
Muka sepesen je !!!

Okay , sampai sini dulu arrrr . .
Aku nak buat assignment sikit [nak teka mana satu Ezal mana satu Ayin]
Hahahahhaa ciao lah ~

P/S : video tuh khas untuk marka die hahaha .
Sweet ♥ Couple

No comments: