Thursday, 29 September 2011

Saya Nak Beli Kucing Yang Kaki Pendek tu ! Ada Sesiapa Nak Jual Tak ?

Assalamualaikum . . .
Salam 1 Blogger dan Salam 1 Malaysia

Eh baru teringat nak post entry pasal ni ,
Nasib baik la tak lupa kan .

Untuk pengetahuan korang ,
family aku nak bela lagi sekor kucing untuk teman Minah main main kat rumah >_<
cian die taw sorang sorang je kat rumah kalau kitorang 1 family ada function kat luar .
Selain dapat teman si Minah ni , alang alang aku pun dapat anak baru !
Hahak ~

So kat sini aku nak tanya la , ada tak yang bela kucing jenis Munchkin ?
Alaa kucing yang kaki pendek tu . Taw kan ? Haaaa .
Kalau taw , apa kata korang tolong aku .

Tolong bagitau info kat mana nak dapat kucing jenis tu ,
Tak pun , korang nak jual kucing tu ke ,
Atau nak aku adopt kucing tu pun boleh jugak .
Please inform me ASAP .

Kalau boleh before aku pergi Melaka la , Yeah ???
Sebab sebelum pergi tu of course la nak peluk peluk dia dulu ,
Cium cium dia sampai dia lemas pastu main tarik tali dengan dia kan hahak .

Untuk tak memeningkan korang dan memudahkan pencarian aku ,
aku share sikit beberapa pic pasal Munchkin Cat ni .


Oppss bukan ni ~ Ni kucing aku hahahahaha .
So , this is Minah . Comel kan ? 
Aku adore gila tang mata & bulu dia yang sumpah lembut gila bila kau belai >_<

Okay , teruskan pada misi mencari Munchkin Cats ~






Ye , itu lah dia !!
Jenis kucing yang sedang aku & Baba cari .
Any info pasal diorang ni tak kisah la apa pun janji pasal diorang ,
boleh share dengan aku =)

Boleh pergi kat FB aku | Aishah Amira Abdul Rahim
Tak pun emel terus kat | myralicious93_008@yahoo.com

Tolong taw !

7 comments:

nur anis said...

minah comel la..geram tengok..wahhh..sukanya tengok kucing kaki pendek tu..teringin jugak nak bela kucing2 macam tu..rumah saya semua kucing kampung je..huhu

Aishah Amira said...

@nur anis - yup comel kan ? hehe . kalau nak tau , minah tu orang yang bagi . time tu dia masih kecik lagi . time dia masih muat tidur dalam helmet ! ngee . kucing kampung pun kucing jugak wak , lagi best sebab tak risau diorang kena curi ke kan huhu >_< kat kampung pun saya ada bela kucing kampung jugak .

E-qah97=D said...

tak aci... nk jugak kuching kaki pendek!!!

E-qah97=D said...
This comment has been removed by the author.
Amoychanteks said...

suke bela kucing. tp tak suke die suke buang merata-rata..busuk !

Run Away said...

cute juga kucing kaki pendek neh...nampak sedap..hek...../salam kenal..;d

Aishah Amira said...

@E-qah97=D - ika , suruh la mak ngah beli hahak . beli dua , pastu satu bagi kat akak . ngee >_<

@Amoychanteks - ouwww . tapi minah tak buang merata tau . tak tau la die buang kat mane selame ni hahak tapi die mmg tak buang dalam rumah . so mmg selamat bela die hihi .

@Run Away - sebab cute la nak bela haha . sedap tang mane tu ? hihi . salam kenal juga . rajin2 singgah sini tau >_< .