Tuesday, 11 October 2011

Auwww . . Tak Sangka Lah :D

Assalamualaikum .

Hello peeps ! Sorry laa .
3 hari kot blog ni tak terusik huhu .
Aku busy sebab hari Sabtu lepas balik kampung jap .
Sebab ada kenduri tahlil untuk arwah Atok Mak .
So memang tak terkejar sikit time tu .

Huhu .
So hari ni aku hupdate pasal anak anak sedara aku yang comel lagi cun lagi cute macam auntie dier nih ( aku la tu ) . 
Diorang ni semua anak anak sepupu aku hehehehee .
Kalau nak cakap anak sedara yang betul tu takde lagi . 
Sebab abang aku tak kawin lagi lerh hoho :D




Yang ni , Iman name nye . Aku lupe name penuh die hehe . 
[ Haram punye auntie --" ]
Iman ni anak sepupu aku , abang Akmal a.k.a Amai ^^
Dia kawen dengan Kak Ngah , isteri tercinta beliau hehe .
Name penuh Kak Ngah ni pun aku tak tau haha .
Iman dah besar dah sekarang >_<
Dulu masa dia baby lagi , asyik kena cubit pipi jer hahahaa .
Yela sebab time tu takde antara sepupu2 aku yang kecik2 .
Semua dah besar2 . Dah boleh berlari , bercakap , menyanyi , miahaha .
[ bercinta pun dah pandaiiiii ]









Ni plak , Qaid Adam bin Mohamad Norazam

Comel kannn ? Gambar ni dari umur dia 4 hari sampai yang paling latest , 5 bulan .
Hehe tapi sekarang dah nak masuk 7 bulan dah ^^
Dia ni sepupu si Iman . Sebab ayah diorang adik beradik .
[ Adam , nanti cakap kat pak long & ayah , bagi adik banyak2 tau . :D ]
Nanti Adam dengan Iman dah besar , tak leh nak gentel2 pipi lagi hahahhaahahah .
Haahaha , sehari sebelum tahlil pun Adam , abg Azam & Kak Sue ada datang rumah Atok .
Kesian Adam kena buli dengan auntie & uncle die yang terlebih ramai ni haha .
Tapi Iman takde , tak tau nape Abg Amai tak datang , busy kot :)




Rafaizz ~ Yang ni pangkat sepupu dengan aku hihik .
Lahir lahir jer dah jadi uncle , kan yunk kan ??
- semua anak sedara dia lebih tua dari dia , hahahaha -
Ni anak Pak Sham & Auntie Ayu , pakcik bongsu kitorang .
Dia baru 4 bulan tau . Tapi badan dia lagi besar dari badan Adam .
Mata pun boleh tahan besar , kulit macam anak cina plak tuh , putih jer .
>_<

Yang best nye pasal diorang ni , diorang sangat comel !!
Lepas tu , tak mudah merengek .
Dengan sape sape pun bantai gelak slumber je .
Hehehehhehehe , bayangkan lah , kalau sedara mara ramai yang datang , mesti sorang sorang nak dukung kan ?
Tapi diorang ni jenis tak kisah .
Kalau menangis , bukan salah kitorang yang buli dia , tapi sebab lapar atau nak tido .
Kehkehkehkeh . Mana lah tak puas peluk ciom diorang ni kan ??

Kalau aku dapat anak nanti , aku nak macam diorang nih !!! hehehehe !
eh , nak tau tak ? Ramai makcik pakcik cakap aku dah makin kurus . Wahahahaha !!!
Seronok nyeeeeee ! Tak sangka >_<

2 comments:

Kathy Tuah said...

budak2 memang comey je..geram tengok diaorang kan..

Aishah Amira said...

@Kathy Tuah - betul betul betul ! sangat geram kak uii . sampai rasa nak bawak balik rumah haha . nasib baik anak orang hehehehehe .