Sunday, 30 October 2011

BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara Dua Blog



Assalamualaikum .

Okay peeps ,
dua bloggers terhangat & terhebakk telah pun bergabung buat segmen yang julung julung kalinya diadakan nie .
Ramai dah join segmen nie . Takkan aku nak lepas kan peluang plak kan haha .
Uolsss dah join ? Kalau belum tekan LyssaBen nie yupp .


1. Persamaan kedua dua blog :

Both of u ada followers yang ramai gile . yang ni memang tak boleh nak disangkal haha . Then , setiap entry yang korang buat ada manfaat untuk para bloggers baru seperti we all . Macam pakcik BA , ada banyak tips & selalu jugak buat segmen untuk merapatkan hubungan antara bloggers baru dan lama . Sis Lyssa plak , rajin buat tutorial , memang sangat sangat membantu hehe . 

2. Pendapat saya :

Sebenarnya blog korang dah memang maju dah pun . Tak tau nak komen apa bab ni hehe . Sebab blog kita  sendiri tak semaju blog uolss kan haha . kalau ada lagi banyak segmen segmen macam nie kan bagus kan ? We all boleh join untuk menambah kenalan , lepas tu , boleh belajar dengan korang selok belok dunia blogging nie . 

15 comments:

Azzah said...

salam kenal..singgah dari segmen sama..cantik background blog ni..:)

BOBOayeeN said...

Hi...kak new blogger..mmg cantik background..i really impress..

Syieda_Joy™ said...

salam perkenalan dari syieda...syieda datang dr segment abg BEN n Lyssa..^_^

jom ke blog syieda http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua_30.html

cx's said...

cx dtg terjah sini :)

TehaaNFM said...

tehaa dtg sini :) tehaa dr segmen Ben dan Lyssa !

aRa ❤ aFiq™ said...

sggh dr segmen sama :)

shiema sufian said...

shiema singgah sini. jangan segan segan singgah dan follow belog shiema :)

aRa ❤ aFiq™ said...

knjungan bls dr sgmen sama.. :)

~C-K-K~ said...

salam blogger... jejalan sini dari blog bro ben ashaari... nice blog... teruskan usaha..

Sudi la datang ke blog sy & follow kalau sudi... nnti sy follow balik..

http://jomkongsistory.blogspot.com/

Fendy said...

singgah dr segmen yg sama.....salam perkenalan....

fiqah said...

ziarah dari segmen yg sama..salam perkenalan :)

Ninie Dora said...

ninie dtg dr segmen yg sama.. salam perkenalan :)

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

ninie follow blog ini ye :)

SyiraSara said...

Syira terjah sini! cak! syira dr segmen yang sama..senang2 lawat kiter k!

aq noor said...

salam kenal tuan blog

fieda said...

singgah dari segmen yg sama..:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-ben-ashaari-lyssa-secret-antara.html