Wednesday, 26 October 2011

Blogwalking Di Pagi Hari !!



Assalamualaikum .

Hello peeps ! Seperti yang aku janjikan , start form this week aku akan buat fresh entry rite ? Takde dah nak copy and paste nie wewewewewe . . ^^"
Time ni , aku ada kat Shah Alam , AGAIN ! wahaha ~
Mak ngah ajak datang sini , so why not ?
Others from JB pun datang jugak what . hehe .
Sepupu sepupu tersayang aku laa :')

Saja nak habis kan cuti Deepavali kat sini .
Ooppsss !! Lupa nak wish , Happy Deepavali to all Indians & rakyat jelata semua . 
Aku bangga jadi warga negara Malaysia , haha ! Kau bangga tak ? :DD

Hmmm , sambil minum laici sejuk nie , apa kater kita blogwalking reramai . Mau tak ?
Blogwalking sambil follow mengfollow . Sambil menambah kenalan .
Sambil menambah ilmu . Sambil baring baring di atas tilam yang empuk lagi lembut macam donat baru keluar dari kuali panas :P

 ^^" 

HAHA , kemerepekkan yang tak dapat dielakkan . LOL ~


No comments: