Saturday, 1 October 2011

Girang 2nd Giveaway : KPOP r my SOUL

Assalamualaikum . . .
Salam 1 Blogger dan Salam 1 Malaysia 


Yeah 2nd GA from Girang .
Walau pun aku tak berapa minat k-pop ,
tapi aku tetap nak join GA nih muahahahahaaha .

Tapi , saye tak pandai nak edit edit pic nih wahai Incik Girang ,
So saye cume letak je pic grup korea yang agak agak dah berjaya mencairkan hati saye nip okey 
boleh tak macam tu ? diterima tak ?
Hihik .


Tadaaaa ! Cair kut hati saye tengok cute baby face dorang ni muahahaks =D
Ok lah tu kan ?


Huhu . ♥

Oh yer , saye minat jugak lagu ring ding dong tu walaupun minat sikit je :D

Dan ayat ayat korea tu , sayee tak pandai langsung !
Tapi tetap nak cube jugak ni . 

내 이름은 aishah amira입니다. 
제가 관심 한국어 팝업 아니지만, 여전히 Girang에서 공짜로 나누어 가입을 원하는지만.
우승자 안으로 약 나를 선택합니다?
Oppss하지만, SHINee 정말 나를 타우을 녹일 수 있습니다!

Hahahaaha sia sia lah usaha aku kalau tak menang kan ?
Huhuhuhu . Peace !

Oppss , nak tau maksud dia ke ?

" Nama saye aishah amira "
" Walaupun saye tak minat korean pop tapi saye tetap nak join giveaway Girang ni "
" Agak agak awak akan pilih saye sebagai pemenang tak ? "

Tettt . Nampak sangat nak menang jer kao kan . Haha =P
Ayat last tu , hanya untuk Shinee je muahaha :)
Bajet la shinee nak baca blog picisan kau ni , HAHA ..
Haha ayat korea aku tu cam dak tadika --"

Korang , jom join same . xP

Klik : : SINI : : untuk join okeh .
Join ramai ramai , bagi lebih 10 yang participate dalam GA ni .
Kalau tak sia sia je aku belajar Korean words dari pakcik Google tadi tau hehek .

3 comments:

NasZ said...

good luck.

MOHD NASER.com

Aishah Amira said...

@NasZ- thanx >_<

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

gud luck dear
tq sudi tempek sijil kat dinding umah uols ituew....keep in touch oke
hug!