Thursday, 20 October 2011

Ingat !!! Jangan Menyampuk !

Assalamualaikum .

Sape kat sini suka menyampuk ? kehkehkeh .
Meh nak kongsi satu cerita ngan korang . Lai lai lai . . . ^^

Nak buat spa kat rumah ? Klik sini

Suatu hari ketika dalam perjalanan balik dari Ipoh , aku singgah sekejap di KLCC . Ada sesuatu untuk aku beli . Ketika aku sedang mencari barang yang ingin dibeli , tiba-tiba perut ku memulas . Apa lagi , aku pun terus bergegas ke tandas yang terdekat . Masuk sahaja ke tandas , aku tengok ada 3 bilik air . Bilik air yang tengah bertutup , jadi aku pun masuk toilet yang kat sebelah .

Adik adik yang nak SPM , jom belajar kat sini !!

Baru sahaja duduk , aku terdengar orang dari sebelah bersuara , "Ha macam mana sekarang ni ?" Aku sebenarnya bukannya suka sangat berbual dengan orang yang aku tak kenal . Tapi entah macam mana , untuk tidak menghampakan itu , akhirnya aku balas juga , "Ok gak ler." Kemudian suara itu bertanya lagi , "Kau nak gi mane ni ???" Isk . . . aku mula rasa muyskil , tapi aku balas jugak , "Aku nak balik . . . Singgah sini nak beli barang sikit ."

Untuk penggemar Angry Bird je !!

Lepas tu suara tu bertanya lagi , "Bila kau nak gerak ni ??" . Aku pun slumber je kata , "Lepas aku sudah ni , habis beli chow la ."

Kemudian , aku terdengar lagi suara orang sebelah tu berkata , "Hei , aku call kau balik lepas ni . Tiap kali aku tanya soalan kat kau , mamat bodoh sebelah aku ni asyik jawab jerrr !!!"


Moral of the story : Jangan menyampuk time orang bercakap !!

No comments: