Thursday, 6 October 2011

Jom Tengok Niii . . . Jangan Gelak Ye !

Assalamualaikum .

Kehkeh . 
Sesungguhnya aku memang suke menyusahkan orang muahaha .
Lukisan ni tertinggal kat Shah Alam hari tu .
Saje la aku nak publish kat sini .
Mintak jasa baik korang untuk komen ye .
Hehehehehehee .

Sebenarnya aku dah lama jugak tak pegang pen & pensel ni .
Lebih suka ngadap blog lah kata kan .
Yang ni aku lukis terus pakai pen basah .
Takde sketching2 dulu .
Huhu . Lawo ? Memang tak lah kan !!






Wawaaaa . cepat komen !!!

Ade 4 pilihan untuk korang komen : 

(1) Sangat cun !
(2) Bolehh laaa . .
(3) Errrr . . . 
(4) Huduh gilerrr dowh !

Wahahahaaa . 

Pic yang kedua tu abaikan yang lain . fokus pada kepale dier je ok ?
Hehe .

Next time aku nak upload lukisan yang aku lukis ntah berapa tahun yang lepas tu plakk ~

9 comments:

Dylla Abas said...

cute seyh..!! alamak..komen yg takde dlm option lak..hehehe :p

✿ Myra ✿ said...

heee..nak tambah satu lg bole?
cutee! suke2 ;)

Aishah Amira said...

@Dylla Abas - cute ker ? miahaha . Tenkiuu !! hehehee .

@✿ Myra ✿ - boleee sangat kikiki . Tenkiuu =)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

no 1!!! =)

Aishah Amira said...

@Khumaera Ismail aka Habibi Hamid - sangat cun ? hehe . tenkiuu sis ! :))

nini said...

cun dowh....jeleys den...tak pandai lukis cam kamoooo

Aishah Amira said...

@nini - aloooo . mane cun . bese2 jer tu kikiki . :D
budak2 tadika melukis sure lg lawa hehe .

Aida78 said...

pandainya lukis ....kira cun lah kartoon 2...

AishaMyra said...

@Aida78 - macehhh :'D . tunggu lukisan seterus nya plak ea . hihi