Friday, 7 October 2011

LOL ~

Assalamualaikum .

Hello peeps !


Kawen muda ? Haha aku tak reti nak bersoal jawap pasal bende ni !
Tapi tadi aku agak terkejut sebab , one of my besties dah kawen !
Suddenly . . . terasa gelap dunia ni .

25.09.2011
Tarikh keramat bagi beliau kan .
Huhu . Kawen tak jemput !
Harammmmmmmm .

Tak patut arh ko kan . Kate kawan dunia akhirat . 
Nie kawen pon tak jemput , apekejadahnye ni ?

LOL ~ haha .
Aku cume boleh doakan jodoh kau dengan hubby kau berkekalan ok =)

But still . . u'r too young kawan . . just 18 , tapi dah kawen ?
Rugi tau . Huhu . Takpelah , dah jodoh kau sampai lebih awal dari kitorang ni nak buat camne kan .
Kehkehkeh .

Aku , lame lagi nak kawen .
Masa depan aku lagi penting dari kawen kawen ni .
errr . . kawen tu bukan hal mase depan ker ?
Kehkeh . Lupekan daaaa .

Yang penting sekarang , I need to focus on my study ~
Wajib !!

errr tapi kalau jodoh dah sampai tak leh nak kate ape laaa kan kikikikikiki 

- c i a o -

7 comments:

Fendy said...

ermmmm...kawin muda kan senang...heheh

nini said...

ok la tu kawen muda...=D hhehe...congratz for her...

asy faro said...

salam kenal dari saye, Asy Faro.

nak ajak kamu usha blog saye bila free.
sebagai blogger baru berumur 3bulan, nak tau jugak kritikan dan pendapat kamu dengan penulisan saya.
be my follower is an extra bonus for me(if and only if you find my blog interesting).

=D

N i e Z a said...

muda nyer dah taweeennnnn..

♥ eyka elisha ♥ said...

hehe xslh kawen muda,yg pntg tabah n reti uruskan kluarga.hehe ^___^

Ain Atika Zailani said...

yeayyy focus on your study..nanti kerja bagus bagus dapat pakwe yang pergghhh...awesome!! hehehe

Aishah Amira said...

@Fendy - senang ? ape yang senang tu eh ? cecite2 hahaha :D .

@nini - yup huhu kalau dier dah ready tape la kn huhu thanks :D .

@asy faro -salam kenal juga ^^" . insyaallah sy akan terjah blog scepat yg mngkin hehe thanks for visiting my blog >_<

@N i e Z a - tau takper kan kan kan . tp pape pun hope jodoh dorg berkekalan eh hehe .

@♥ eyka elisha ♥ - hehe . tak salah , mmg betul sebab org dulu2 pn kawen muda gak kan ? hehe . :D

@Ain Atika Zailani - ha betul betul betul !! tu la yg aii harap2 tu ekekeke . :P