Tuesday, 4 October 2011

Mereka Jantung ku ^^

Assalamualaikum .

Teringin nak scan gambar family aku yang lengkap dan publish di sini sebagai kenangan sebenarnya .
^^"

Yang lengkap ?
Oh selama ni family kau tak lengkap ke ?

ehhh bukan camtu .
Saje laa . . . Hehe .
Ekceli , aku rindu dengan arwah mama aku .
Yes , rindu yang tak dapat digambarkan dengan kata kata =)
Hanya gambar gambar & barang barang mama je yang mampu mengubat rindu di hati ^^"


Yeah inilah dia .
Gambar keluarga terakhir dengan mama >_<
Time ni kitorang kat KLIA , hantar abang ku yang 1st time naik flight pergi Beijing 4 tahun lepas .
Ouh sudah 3 tahun juga mama pergi meninggalkan kami semua T__T
Eh yang mana satu aku >>> ?
Aku ? mesti lah yang baju oren trang tang tang tu kan !

Kalau tak nampak jugak meh aku bagi pinjam speck mata aku ni haha .
Speck baru la sekarang . Speck dalam pic tu dah patah kekeh .
Oke tak tau la kan dah berapa banyak speck aku yang dah terkubur bersama sama wang ringgit yang terlabur
Muahahaha .

Oke oke sori sori terkeluar topik plak --"

Orang kata , aku dengan mama macam kembar .
Yang beza nya , aku gelap sikit --" Hahaha . 
Betul lah tu . Kulit aku memang naturally gelap . Cewahh nak cover cover bagai .
Padahal kau tu yang gatai kaki melangkah dan merayap tak hingat dunia ehek . 

The day mama meninggal , ramai jugak yang datang bagi penghormatan terakhir .
Maka ramailah makcik makcik yang aku tak kenal yang datang , selain dari keluarga aku la kan .
Mungkin kawan arwah atok mak , mungkin juga kawan lama mama .

Huhu . Sebenarnya dah lama jugak aku tak jenguk pusara mama aku .
Lepas ni , sebelum aku pergi Melaka , aku nak curi masa sikit untuk jenguk pusara mama .
>_<





With Love ~ ♥



Really miss that smile >_<

- c i a o -

3 comments:

msredcheesecake said...

kenang dan selalu doakan dia...

Kathy Tuah said...

banyakkan doa untuk arwah k..

Aishah Amira said...

@msredcheesecake - wajib sis . dialah mama saye dunia akhirat .

@Kathy Tuah - insyallah sis . =)

alfatihah ~