Sunday, 2 October 2011

Segmen Just Google It - Azurin Ramli

Assalamualaikum . . .
Salam 1 Blogger dan Salam 1 Malaysia

Segmen lagi . ngee .
Kali ni , dari blogger Azurin Ramli plak .


Ha segmen ni cambest je aku tengok tadi kan .
Tu yang tergerak hati , jantung dan limpa aku untuk meng'join'kan diri .
Haha =)

Meh ushar line hadiah dulu okey ?

hadiah ?
# TOPUP 3orang entry yang paling BEST & KREATIF
(kalau ramai yg join,aku up lagi bil. pemenang)
# aku FOLLOW blog siapa yg join, tak kesah menang ke kalah
# aku buat bloglist khas untuk segment nie.
# insyallah traffic korang pon boleh naik

Syarat syarat dia pulak ~ Jeng jeng jeng .


SYARAT ?
2. copy banner atas tue,link kan sekali kat entry nie
3. buat entry dengan tajuk SEGMENT JUST GOOGLE IT- AZURIN RAMLI
4.masuk kan SYARAT sekali dalam entry korang tue
5.hantar link entry korang kat komen box aku kat entry nie.

Yup itulah syarat syarat wajib dia kalau korang nak join segmen ni .
Segmen ni senang je sebenarnya .
Korang & termasuklah yang tukang tulis ni kena jawab 6 soalan yang dah disediakan .

Cekidaut ape soalan soalan cepu emas tu =D

SOALAN :
1.NICKNAME 
(nickname- nak buat guna software/doodle boleh je a.k.a suka hati)
2.AGE
3. HOBBY (s)
4.I WANT TO BE?
5.I LOVE TO EAT?
6.I WISH I CAN ?

Tadaaaa . Senang tak ? Cara nak jawab soalan tu , korang must google setiap jawapan korang tu dulu .
Then , korang copy pict tu & paste kat entry korang sebagai jawapan nyer .
Tak faham lagik ?
Okay , terjah !! SINI !! dulu .

Sekarang , aku nak buat assignment ni dulu . Bye korang . Ngee , 
Sesi beramah dengan pakcik Google diactivate . ^^"

1 . NICKNAME

Boleh kan letak 2 ? sebab dua dua nama aku hihi >_<

2. AGE




1 April 1993 okeyhhh . So , sure dah 18 kan kan kan =)
3 . HOBBY (s)







4 . I Want To Be ?





5 . I Love To Eat ?




6 . I Wish I Can ?




Okay DONE :)

8 comments:

NasZ said...

wish to sleep all day? wah..dasat tu.

MOHD NASER.com

Aishah Amira said...

@NasZ- hahahaha . jgn pikir yang macam macam plak . skang ni saye mmg selalu tak cukup tidur . huhu .

nur anis said...

wahh..best la contest ni..nak join lah..:)

♛ Dea ♛ said...

nice...nk join la..:)

Aishah Amira said...

@nur anis - join je awak hehe . seronok jugak bila menggoogle nih .

@♛ Dea ♛ - boleh boleh . jom join reramai . ngee .

azurin ramli said...

okay,ecah kita sebaya.sep siket! hehe

nnti ikot perkembangan segment nie k.
btw,thanks join :D

Aishah Amira said...

@azurin ramli - yup kite sebaya hehehehe . orite jurin . >_< most welcome . ngeee .

IBU GEBU said...

dah follow awak... selamat berblog ya!